6233 için avea hat için msn varmı arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akkas1989

Üye
    Konu Sahibi
6233 için avea hat için msn varmı arkadaslar
Avea hat ıcın cep tlf 6233 msn vars lınk vere bılırmısınz bırde 6233 oyunları lazım :(

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kardeşim Mig33 Kullan En Sağlam Msn Programı;)...S.E. uygum msn MİG33 <---Burdan Bilgileri Öğrenebilirsin

hk23

hk23

Üye
bence cepteki.net i dene
işe yarıyor

ycg35

ycg35

Üye
önemli olan hat değil programın çalışıp çalışmaması sen java uygulama bölümünden bulacağın tüm msn leri dene hangisi girerse artık (hiçbiri 3110c de girmiyor hat avea) eğer olmadı ebuddy nin wap msn ini kullanırsın bn öyle yapıyorum :)

JuniorRain

Üye
Arkadaşım bence *100# 'den avea menuye gir orada yukarıda msn seceneği var oradan yukle.
bu yaklaşık toplam 5 kontore mal oluyor Ayrıca aveade Şubat'ın sonuna kadar msn kullanımı bedava.

--------------- Ekleme ---------------

Bise daha 6233 s40 serisinin desteklediği tüm oyunları destekliyor arkadaşım.

ycg35

ycg35

Üye
Arkadaşım bence *100# 'den avea menuye gir orada yukarıda msn seceneği var oradan yukle.
bu yaklaşık toplam 5 kontore mal oluyor Ayrıca aveade Şubat'ın sonuna kadar msn kullanımı bedava.

--------------- Ekleme ---------------

Bise daha 6233 s40 serisinin desteklediği tüm oyunları destekliyor arkadaşım.

kardeş bn avea nın msn ini yükleyemiyorum sn 6233 e yüklemişsin galiba ki kaç kntre indiğini bile biliosun sn şu msn in java dosyasını bana atarmısın en azından 22 şubat a kdr beleş girelim bn indiremiyorumda sayfa bulunamadı diyo :( cvp bekliyorum...

AslanımBENİM

AslanımBENİM

Üye
500 ü arayıp wap ayarlarını yükletmen gerekiyo. yoksa uygulamalarda wap kullanılamıyo.

arisoydogan

arisoydogan

Üye
arkadslar bende 6233 var ama neden se hem aveada hemde turkcellede butun yolları denedim bütün msn programlarını yükledim ama telefon internetet girio gogleye fln ama neden s msn ye girmio connect lost... die bi hata verio lütfen bi ayrdınmcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...