6233 hafıza için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
6233 hafıza için yardım
nokia 6233 5 mb tel hafızası,1 gb da hafıza kartı var.içinde 300 kb yüklü olmasına ragmen hafıza dolu diye bişey yüklenmiyor.bunu nasıl düzeltecem,tel hafıza kartına yüklenmesini nasıl ve nerden ayarlıyacam.bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

boriss

Üye
msgDriveE adlı programı kur ve aktif edip restart çek

Exalans

Exalans

Üye
dostum genelde sıkça karşılaşılan bir durum sebebide telefon hafızasındaki sms mms varsa e-mail lerin bunları silip tekrar dene

hasretmisin

Üye
ne yap biliyormusun hafıza kartını çıkart ondan sonra tlf hafızaından 2 veya 3 tane bir şeyler sil ondan sonra işlen tamam::

HACKER_50

Üye
Bak Kardeşim Ben SAna Anlatıyım Her ŞEyi
İş Basit
Böle Bişeyler Silmeyle Sorunu Çözemezsin
Al msn : [email protected]
Her KOnuda Yardım Ederim

ak-_-on

ak-_-on

Üye
kardeş sen en iyisi hafıza kartına format atmayı dene ben genellikle öyle yapıyorum bilgisayardan format atarsan daha iyi ve daha güvenli olur bu arada nth uzantılı temaların varsa paylası verirsen sevinirim hadi byyyy

mutumarcus

Üye
Aynı sorun bende de var. Telefona format atamıyorum ve 300 Kb gibi bir hafıza gösteriyor. İnternetten tema indirmiştim hepsi ondan sonra oldu. hafıza kartı temiz. Ne yapabilirim? yoksa bu arıza 6233 lere özgümü. yardımcı olursanız sevinirim

TALAY

Üye
Kendi yaptığım ve dünya üzerinde ilgi odağı olan müthiş bir temanın sana linkini veriyorum. Al bunu pişman olmazsın. Nokia 6233 siyah var bende...

2 tane farklı link, ama tema aynı tema :)

Bu arada yorum yazmayı da unutma... :oke:

eren6523

eren6523

Üye
aynı sorun banada oldu sen hafıza kartını çıkart ve şu kodu gir*#7780#gir bu kodu ama tel hafızandaki herşey silinecek ona göre yedekle onları ve hafızan sıfır olcak hyrlı olsun

qrhun919

qrhun919

Üye
temaların için tşk denemedim ama :oke:

mamet1

Üye
arkadaşlar 6233 güvenlik kodunu çözemedim çözüm yolu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Su4Yb

Üye
aqaqaqaqaq

minkara

minkara

Üye
arkadaşım mesela bi tema kurduysan bu temada hafıza kartındaysa yinede otomatikman sisteme kopyalıyo bunu bi den bide herhengi bi temayı kurarken yarım bıraktıysan kendisinden daha fazla yer kaplıyomuş gibi gösteriyo sen nokia nın orijinal temasını kur mms sms leri falan sil yada hafıza kartına kopyala sorun çözülür

summmer

Üye

programın adı phoenix
telefonla ilgili format işlemini yapabilirsiniz, güvenlik kodunu sormuş bir arkadaşımız. programa bakamadım çok fazla, benim telefonum nokia 6233 sürekli yetersiz hafıza hatası vermeye başlamıştı, 1 mesaj bile almıyordu. bu programla telefon hafızasına format attım şu anda telefon çalışıyor.

brindar671

Üye
arkadaş hafıza kartındaki verileri yada dosyaları bir bilgisayara kaydet ve sonra da hafıza kartını biçimlendir biçimlendirdikten sonra virüs taraması yap tamamdır benimde böyle oldu

asat35

Üye
aynı sorun banada oldu sen hafıza kartını çıkart ve şu kodu gir*#7780#gir bu kodu ama tel hafızandaki herşey silinecek ona göre yedekle onları ve hafızan sıfır olcak hyrlı olsun
olmuyo kardeşim yhaa yanı 26 kb hafızası var telefonun bı düzelmıyoooo:(((((

Takipçi Satın Al

Üst Alt