Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6230i Tema Yapımı
Sponsorlu Bağlantılar
cmcan
Üye
Konu Sahibi
6230i Tema Yapımı
arkadaşlar 6230i için nasıl tema yapılır öğrenmek istiyorum. bilen varsa anlatabilir mi?
Gokhan43
Üye
Valla yapan veya yapmak için program görmedim , malesef hazırlarla yetineceğiz
cmcan
Üye
Konu Sahibi
hazırlar da yetmiyo ki. bir sürü sitede var değişik temalar, yapanlar nasıl yapıyor acaba çok mrk ettm.
kemalwebnet
Üye
Bilemiyorum ama en kısa zamanda halledicem bunuda. Sitede yayınlarım yapabilirsem. Şimdilik burada 100 lerce var üyelik isteyen bir site ama hemen üye olabilirsin. Username kısmına 0 koymadan tel numaranı yazman lazım...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kemalwebnet
Üye
Çok yakında inşallah bu forumlarda yapan kişi olarak yer alıcam. Araştırıyorum...
esonmez357
Üye
arkadaşım buyur forum.nokia.com adresinde var
üye olmak gerekiyor.
Nokia Series 40 Theme Studio 1.2
kemalwebnet
Üye
Evet dostum indirdim kurdum 6230 i ye tema yapıyor. Ama 14 günlük trial versiyon. cr*ck bulmak lazım varsa gönderebilirmisin?
ChavRash
Emekli Yönetici
Program kırıldığı zaman sitemize eklenecektir. Şu an kırılmasını bekliyoruz.
mdogrul
Üye
series40 lar için thems programı var ben kullanıyorum bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor gıcık oldum isteyenler için ben forum.nokiadan indirdim arama ile bulabilirsiniz hem ver2 ve 1.1 iki adet program var isteyenler indirebilir üyelik istiyor
ahmetuluer
Üye
beyler cr*ack ini hala kimse bulamadımı bide tema yaparken resimlerin 208*208 olması gerekiyor resmin kalitesini düşürmeden resmi nasıl 208*208 yapıcaz bilen lütfen yardım etsin proğramı varsa göndersin
UuR_39
Üye
walla bu 6230i ne kadar sorunlu bı tel yaws 6600 hıc ugrastırmıyo hade sıze kolay gelsın
tolgarap35
Üye
ben indiremedim
emirhan38
Üye
teşekürler kardeş
ugurahmi
Üye
iyimiş gerçekten
faruk068
Üye
saolasın çok ihtiyacım var dı
erhanucok
Üye
yes bana da ihtiyaç ....
evave
Üye
bizi uğraştıdığın için sagol
ibrahimismail
Üye
teşekkürler
psycho_35_35
Üye
eğer tema yapmak istiosan
sitesine gir üye olup kendi istdiğin herhangi bir resimi tema yapabilirsin. hatta yapmana kalmaz yüzlerce hazır yapılmış tema wr site çook harika bn çok sık kullanıyorum...