6230i Sorunlarim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cirruslogic

Üye
    Konu Sahibi
6230i Sorunlarim.
Selam arkadaslar. yilbasi hediyesi 6230i aldim acikcasi ne piyasa nede geliştirilebilirliği acisindan bir arastirma yapmadim burda buldugum jar uzantili bir kac program ve oyunu telefonuma gonderdim ancak dosya biciminin desteklenmedigini soyluyor 6230 i icin yazilim varmi. varsa ben yuklerkenmi hata yapiyorum jar larida acip oylemi gondermem lazim..? aciklamalar icin simdiden tesekkur ederim.

tommy

Üye
Sorununu anladım sanırım, 6230 ve 6230i telefonlar symbian olmadığı için direk bilgisayardan telefona yuklemen lazım bunun için de nokianın sitesinden senin telefonun bolumunde pc suite diye 1 bilgisayar porgramı var indir onu yukle. Sonra pc suite i aç bağlantı ayarlarını yap, eğer bluetooth sa onunki yoksa kablo ayarını yaptelefonla bilgisayarı tanıştır. Sonra uygulama yukle bolumune gir ordan oyunu programı yukle bunlar telefona gelicek ya mesajlara yada galeriye (tam olarak hatırlamıyorum) ordan ustune tıkla yukle, kur, kopyala bole bişey var ona tıkla yuklenicektir.

madhead

madhead

Üye
.jar uzantılı dosyayı telefona göndereceksin..içindekileri değil..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Öncelikle hayırlı olsun

Nokia 6230i Uygulama yüklemek için kesinlikle Nokia PC Suite Yazılımı şart.Bunu Nokia.com.tr'den indirin ve PC'ye kurun.Sonra Bluetooth veya USB Data Kablosu ile telefon-PC arasında bağlantı kurun ve PC Suite / Uygulama Yükleyici'dedn yüklemek istediğiniz *.jar uzantılı uygulamaları telefona yuükleyin

burakbb

Üye
pc suıte in alternatifi mmbrowser gayet guzel

pc suıte in yan sanayisi :D:megafon::megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt