6230İ sim kart okumuyor

Sponsorlu Bağlantılar

sdal616

Üye
    Konu Sahibi
6230İ sim kart okumuyor
arkadaşlar nokia 6230İ var.vodafone hattımı okuyor.ve başka vodafone hatları okuyor.fakat başka simleri okumuyor(avea turkcell).ne yapmam lazım.telefoncuya götürdüm işlemciden kaynaklanır dedi.ama bir de sizlere danışayı:megafon:m dedim..

celiktepelee

celiktepelee

Üye
arkadaşım aynı problem bendede var benimki sadece şuan kullandığım hattımı açıyor başka hiçbir hat açmıyor açtığı zaman tel sınırlı diyor bende araştırdım hiçbir yerde çözüm bulamadım bence hiç uğraşma telefoncuya götür yapsın kendin yapmaya çalışırsan komple bozarsın

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu işten anlayan bi telefoncuya götür

kur

kur

Üye
Tel acilirken voda-LOGOsu geliyorsa ,Vodafon tarafindan satilan telefonlardandir.Diger hatlara calismaz.
1-unlock yapilmasi lazim yani kirilmasi lazimki diger operatorlere acilsin.TEL-TAMIRCILER halleder.
EGER 1 TEL YANLIZ 1 SIM KARTA CALISIYORSA:
nedeni:O telin IMEI BASKA tele kolonlandi, Ve o telin sahibi
kurumuna orjinal telefonun kendinde oldugunu kanitladi ve kendine ait SIM-KART calismasini sagladi.
kolonlanan TELEFON gorusmeye KAPANDI.:sn:

celiktepelee

celiktepelee

Üye
bendede oldu bu olay içindeki sim entegresi değişecek götür ama her telciye değil tanıdığın biri varsa götür sonra mahvediyorlar teli zaten elektriğe ilgin varsa biliyorsundur bütün cihazlarda herşey entegrede bitiyor bende sorun düzeldi ama sen yine aldığın sonuçlara göre hareket et 1 kişinin lafına bakma

konyarapp

Üye
:hmmm Simlock olabilir mi telefonunda?

altunuz

Üye
merhaba arkadaslar benim telefonu nokia e 65 bir tek benim hattımı okuyor baska hat takınca okumuyor ne yapmam lazımm söylermisiniz acill