6230i kafayı yedi.. lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eezoo

Üye
    Konu Sahibi
6230i kafayı yedi.. lütfen yardım edin
mrb arkadaşlar.. 3 yıldır 6230i kullanıyorum.. Şuana kadar da hiç bi problemim yoktu.. ama son günlerde telefon batarya boş deyip kapanmaya başladı :agla bataryayı bile değiştirdim ama nafile.. Versiyon yükseltmeyi denedim ama 6230i'nin versiyonunu kendimiz yükseltemiyoruz galiba ? ben yapamadım :agla arkadaşımın 6600'ından bluehack vb programlarla kendi cebime bağlanmıştım, ondan kaynaklandığını düşünüyorum.. olabilir mi? telefona format atamıyorum :allalla: sadece fabrika ayarlarına geri döndürebiliyorum ama bu bişey değiştirmiyo.. galerideti tüm dosyalar yerli yerinde kalıyo :vur

6230i'nin versiyonu nasıl yükseltilir arkadaşlar ?
fabrika ayarları haricinde format atma yöntemi bilen var mı?

şimdiden tşk ederim :)

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
geçmiş olsun kardeşim diğer konuda da cevap yazdım ama şunları ekleyeyim

6230i ye servis ışında bir versiyon yükseltme yapılmaz (servis dışı derken telefoncularındışında)
format atılma gibi bir durumuda söz konusu değil s40 sistemde bu yapılmıyor.
programlardan dolayı böyle bir sorun oluşmaz merak etme.

telefon açılıyor ve herhangi bi kullanmada batarya boş diyip kapanıyorsa şarj devrelerinde sorun vardır teknik bi sorunyüksek ihtimalle parça değişir ancak çookbüyük bir maliyeti olmaz.

yasin2009

Üye
geçmiş olsun kardeşim diğer konuda da cevap yazdım ama şunları ekleyeyim

6230i ye servis ışında bir versiyon yükseltme yapılmaz (servis dışı derken telefoncularındışında)
format atılma gibi bir durumuda söz konusu değil s40 sistemde bu yapılmıyor.
programlardan dolayı böyle bir sorun oluşmaz merak etme.

telefon açılıyor ve herhangi bi kullanmada batarya boş diyip kapanıyorsa şarj devrelerinde sorun vardır teknik bi sorunyüksek ihtimalle parça değişir ancak çookbüyük bir maliyeti olmaz.

bilgi için teşekkürler.. uzun zamandır araştırıyorum.. denemediğim yöntem,indirmediğim program kalmadı flash atabilmek için.. :ehe ama başaramadım.. en iyisi bu işten anlayan bir telefoncuya gitmek

ttgg

ttgg

Üye
kardeş bazı teller ole olabiliyo belki değişme isteyebilir ama yinede servise götür derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt