6230 Simkartı Görmüyor Neden?

Sponsorlu Bağlantılar

necxman

necxman

Üye
    Konu Sahibi
6230 Simkartı Görmüyor Neden?
6230 telefonum durup dururken önce hat gitti sonra ise simkartı görmedi ve şimdi birkaç değişik operatöre ait simkart taktığım halde "simkartı takın"diye bir ibare çıkıyor.Benim ne yapmam gerekiyor?Lütfen düşüncelerinizi yazar mısınız?

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(necxman &#064; Mar 19 2006, 12&#58;50 PM) [post=300839]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6230 telefonum durup dururken önce hat gitti sonra ise simkartı görmedi ve şimdi birkaç değişik operatöre ait simkart taktığım halde "simkartı takın"diye bir ibare çıkıyor.Benim ne yapmam gerekiyor?Lütfen düşüncelerinizi yazar mısınız?
[/b][/quote]
Simkartın takıldığı yerdeki iletkenlerde sorun olabilir. İletkenleri temizle. Ya da Sim kartın biraz eğrilmiş olabilir. Kartları düzeltmeyi dene. Yine olmazsa servis yolu gözükmüş demektir.

necxman

necxman

Üye
    Konu Sahibi
Simkartın temas eden iletkenlerini temizledim ve simkartlarımda da eğrilik veya deforme yok.Ayrıca onları başka bir telefonda kullanabiliyorum.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(necxman &#064; Mar 19 2006, 04&#58;54 PM) [post=300972]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Simkartın temas eden iletkenlerini temizledim ve simkartlarımda da eğrilik veya deforme yok.Ayrıca onları başka bir telefonda kullanabiliyorum.
[/b][/quote]
O zaman telefondaki simkart slot&#39;unda sorun olabilir. tozlanma filan var mı acaba? Eğer hala halledemezsen, telefonun da garantiliyse servise götür.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Kardeş ne yaptın telefonu??? Düzeldi mi?

lokman_03

lokman_03

Üye
dostum hipritten yapar büyük ihtimal bi tinerle belki kendine gelir

Üst Alt