6220c yazılım hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nazif41

nazif41

Üye
    Konu Sahibi
6220c yazılım hatası
nokia 6220c de rehbere farklıikonlara nolar yazılıyo fakat işlem kaydına bakıldığında tüm aramaların ikonları mobil telefon ikonu olarak gözüküyor.problem bunulada bitmiyor KOSKOCA NAKİA DESTEK HATTI hata raporunu yazılım şirketine iletiriz deme yerine yapılacak birşey yok diyor:(:(:(:(:(:(:(:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş ne demek istediğin anlaşılmıyor ki yardım edelim?

nazif41

nazif41

Üye
    Konu Sahibi
6620c de rehbere bir isim yazıldığında buna farkı şekilde birçok no yazıla biliyor ve bu telefon kayıtlarının her biri için farklı ikon kullanılabiliyor mesela ev telefonu için ev ikono cep telefonu için cep telefon ikonu iş telefonu için fabrika şeklinde ikonlar gibi devam ediyor.buraya kadar her şey normal fakat işlem kaydındaki cevapsız aramalar,gelen aramalar,aranan numara kayıtlarına bakıldığında hepsi cep telefonu ikonlu çıkıyor.gelen cevapsız çağırıyı Nadir cepten mi yapmış evden mi yoksa iştenmi yapmış numaraya bakmadan anlaşılmıyor.daha önce n70 kullandım onda bu sorun yoktu hem ben yardım istemedim bilgi amaçlı konuyu paylaşmak istedim:bigstar::oke:

zafer_can

zafer_can

Üye
evet aynı şey benimde başıma geldi garip bi durum kimin ardığunını görmek ve anlamak için baya uğraşmak lazım..

ghost841

ghost841

Üye
rehberde yazıyo işlem kaydındada zaten numara var gerek yok ki zaten bende kullanıyorum 6220c bi sorun olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt