6220c Ovimaps hakkında çok acil yardım lütfen!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
6220c Ovimaps hakkında çok acil yardım lütfen!!
Arkadaşlar ovimapda biliyorsunuz çevrimiçi olmadanda konumlandırma yapabiliyoruz ama dolaşım yapamıyoruz ama ben acaba dolaşım lisans ücreti ne kadar diye merak edip mağaza ve lisanslara girdim ordan lisanslarımı şeçtim nete bağlandı ve 1 adet lisans güncellendi dedi 2010un 6.ayına kadar geçerli bir lisans verdi ama bunu satınmı aldım ben satın almayla ilgili bir bölüm çıkmadı yani yoksa telefonla felan verilen deneme lisansı falanmı eğer satın aldıysam niye hiç kontörüm gitmiyor.Bu lisansı almadan önce açık havada bile çok zor bağlanıyordu ama bunu alınca evin içinde bile girer girmez gpse bağlanıyor üstelik asisted gps kapalı ve internewt erişiminide kapattım güncelledikten sonra ama anında gpse bağlanıyor şu halde süper oldu üstelik dolaşımda yapıyor.Lütfen yardım edin satınmı aldım şimdi lisansı aldıysam ücreti ne kadar.?

aslkerf

Üye
kardeş sen ücreti fln salla Nokia 6220c için s60 3rd os9.3 program kısmına gireceksin orada GPS kısmında cracklenmiş kontör götürtmeyen ovi mapler war onalrdan indireceksin ama kurmak için evvela telefonu hacklemen gerekiyor... bunun içinde forumu dolaşman yeterli olacaktır zor bir işlem diil en kolayı opda dır sen o konuya bir göz at dediklerimide unutma ben kullanıyorum gayetde memnunum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...