6220c Menü efekti Kayboluyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
6220c Menü efekti Kayboluyor!!!
Arkadaşlar 6220c de hani bi yere girip çıkarken menü geçiş efekti varya pencerelerin windows 7 gibi açılıp kapanması bazen o kayboluyor normal efektsiz menü haline geliyor halbuki menü efekti bu telefona entegre halde yani bi programla felan yapmadım versiyon 5.15 sizdede bu sorun oluyormu acaba versiyon düşürsem düzelirmi?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeşim o temaya bağlıdır her temada efekt bulunmaz zaten telefona yüklenmiş sabit temalarda efektler vardır ve çoğu temada efekler vardır eğer halen sorun oluyosa p.m den mesaj at bana...

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş pm atmaya rütbem yetmedi yaa:) o yüzden burdan yazdım.Her zaman orjinal black temasını kullanıyorum.Her zaman oyun veya programdan çıktıktan sonra oluyor ancak teli kapatıp açınca düzeliyor.Benim bu teli almamdaki en büyük etken menü geçişleriydi yaa varmıdır bi çözümü??

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş bi versiyon güncelle veya yeni KastorUI efekleri uygula googlede araştırırsan bulabilirsin

Niesta

Üye
tşk ler

aslkerf

Üye
ainen usta temanla alakalıdır ama benimkinde şu ana kadar tüm temalarda efektler gayet güzel çalışıyor... Sorun telefonunda olabilir

rambo6868

Üye
kardeşim o temaya bağlıdır her temada efekt bulunmaz zaten telefona yüklenmiş sabit temalarda efektler vardır ve çoğu temada efekler vardır eğer halen sorun oluyosa p.m den mesaj at bana...

temayla falan ilgisi yok.
eğer sistem modifikasyon uygulaması yaptıysan sistem dosyaları zarar görmüş olabilir.
telefona format at. ben öyle yaptım düzeldi.

muttalip05

Üye
Kardeş 6220c windows 7 temasını paylaşsanda biz de faydalansak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt