6220 lutfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanelektrik

Üye
    Konu Sahibi
6220 lutfen yardım
merhaba arkadaslar 6220 telefonumu 5.15 versıyonuna yuksellttım fakat sag ust kosede mesaj ıkonu yanıp sonuyor ne yaptıysam o ıkonu kaybedemedım mesajları sıldım mesaj hafısasını degıstım yıne aynı yıne aynı eskı versıyonda bu sekılde bır problem yokdu bu cıhazı eskı versıyona alma gıbı bı luksumuz varmı varsa nasıl yapıldıgı hakkında bılgı verırsenız sevınırım yada o ıkonun nasıl kaybolacagına daır bı bılgı

fikret3968

fikret3968

Üye
gönderdiğin mesajlardan biri gitmemiş onu anlatmaya çalışıyor mesajları aç giden kututsu yada gönderilen öğeler bak sorunu çözersin

kaanelektrik

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler fakat mesajlar bolumunde ne gelen ne gıden 1 adet bıle mesaj yok hepsını temızledım devamlı yanıp sonmek de msj ıkonu :(

fikret3968

fikret3968

Üye
giden kutusu boşmu

kaanelektrik

Üye
    Konu Sahibi
hepsi bos gelen giden gonderılmıs e posta mesaj bolumunde hazır 10 adet şablondan haric tek bır mesaj yok

fikret3968

fikret3968

Üye
allah allah normalde gidmeyen bir msj olunca yanıp söner benim başımada gelişti acaba sim kartında ki mesajlarmı dolu

kaanelektrik

Üye
    Konu Sahibi
sım kartımda kayıtlı mesaj gozukmuyor :S ne yaptıysam basaramadım yuklemez olsaydım 5.15 ı poffff :S yınede sagol kardes arayacagız artık yarın nokıa musterı hızmetlerını

murat55_

murat55_

Üye
kardes bende de oldu gır sım mesajları karıstır bılgı mesajlarını fılan oluyo orada bırtane mesaj olacak onu sıl gecıyo karıstır bıraz sım mesajlarını ordan oluyo ben yaptım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt