6220 classic Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siberson

siberson

Üye
    Konu Sahibi
6220 classic Yardım
Arkadaşlar ben 6220 classic almayı düşünüyorum fakat şarjının az gittiğini ve sesinin pek iyi olmadığını söylediler bu tel hakkında bilgisi oln varsa bana bir yadım ebilirmi.

murat55_

murat55_

Üye
arkadasım sarjı 1.5 gun fılan gıdıyo telefon ozellık ve kalıte yonunden fuyat bakımından cok ıyı gorunus ve kullanım bıraz basıt ama guzel su ara ınternette 400 e var alınır yanı..bende vardı degıstırdım ama kamera ve gps yonunden number one dıyebılırım...

marlon_54

Üye
sarj az gidiyo doru. ama affettiriyo kendini.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ya şarj tamamen kullanıma bağlı ,sürekli internet Gps felan açık olsa e tabi şarj dayanmaz .Hangi telefon olursa olsun.Arkadaşımda vardı 6220 Hiç şarj sorunuyla karşılaşmadı

siberson

siberson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilgiler için teşekkürler:bigstar:

albatrosd3

Üye
Bu telefon bende var. Daha önce e-66 vardı. telefon sorunlu çıktı. tüketici hakem heyetine şikayet ettim. 1 ay sonra sonuçlandı. paramı geri aldım. şimdi 6220 c aldım. bence e-66 ya göre çok daha iyi bir telefon. tavsiye ederim.
Bende ona uygun program arıyorum. e-cüzden benzeri programlar lazım. bilen varsa paylaşırsa sevinirim..

24oktay24

Üye
6220 classic navigasyonu nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz

serdar5526

Üye
ben telefon ile bayağı haşır neşirim 2.5 gün gidiyor..Süper bir telefon

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
şarj olayı kullanıma bağlı birşey mesela ben çok kamera video çekiyorum müzik dinliyorum 3 gün gidiyo şarjı normalde 1 hafta bekleme süresi :) 6303c telfn

siberson

siberson

Üye
    Konu Sahibi
iyisede kötüysde telefonu dün aldım yadımlarınız< için çok saolun arkadaşlar hepinize iyi forumlar

zoo333

Üye
arkadaş lar bende oyun yüklüyeceğim ama nerden yüklüyoruzz hemen ceap yazarsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt