6220 c eski sürüme geri dönem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chilekeshhh

Üye
    Konu Sahibi
6220 c eski sürüme geri dönem
merhaba arkadaşlar biliyorsunuz.5.15 sürümü çok bi sürüm.ve saolsun nokia üstüne yeni sürüm çıkarmadı:S msj da türkçe kullanamıyorum ve eski sürüme dönmek istiyorum ne yapmam gerekir arkadaşlar.format mı atmalıyım direk.???yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkrüer:bann:

dEs_

dEs_

Üye
05.15 versiyonunun üstü olan 06.101 versiyonu var kardeş. Bende yüklü ve mesaj problemi çözülmüş durumda. Artık takılmadan yazabiliyorum...

chilekeshhh

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım nete bi kaç yerde 5.15 en son gözüküyordu.öğrendiğim iyi oldu hemen yüklüyorum..:S telefon iice salaklaştı yavaşladı:S

celibar

celibar

Üye
Not: eski sürüme dönme ihtimali yok.

chilekeshhh

Üye
    Konu Sahibi
ya şimdide kabloyla pc suite bağlantısı yapamıyorum:S kabloyu takınca pc suite hariç diğerlerinde tanıyor görüyor ama onu yapınca görmüyor :S ilk kez oluyor böle bişi

--------------- Ekleme ---------------

desibel arkadaşım 6.01 sürümü var demişsin ama software updater en son 5.15 var diyor.nokia sitesinde güncel sürüm kontrol etme yerine bataryayı çıkardıgın yerdki bi kodu giriyorum onda da en güncel 5.15 diyor :S sen nerden yükledin o sürümü :S (software updater ve ps suite güncelledim)

Desibellllll özel msj da atamıyorum sana S:

Desibellllll özel msj da atamıyorum sana S:

dEs_

dEs_

Üye
nokia çok saçma işler yapan bi firmaymış gün geçtikçe daha iyi anlıyorum... Cihazın yeni sürümü yani şuan bende yüklü olan sürüm 2009 yapımı olmasına rağmen pc ve ovi suitler bunu göremiyor!
Neyse ben nasıl yüklediğimi söyleyeyim...
Cihazın kendisinden güncelleme yaptım kardeşim. Hiç program vs uğraşmadım 5 dakikada canavar gibi mesaj sorunu ortadan kalkmış şekilde versiyon 6 yüklendi...

aslkerf1

Üye
versiyon 6 mı bende görünmüyor oyle birşey ya nokia sitesindede güncel versiyon 05.15 görünüyo yardımcı olun nasıl güncellediniz

dEs_

dEs_

Üye
Söyledim kardeş cihazın kendisiyle güncelleme yapacaksınız.
Yani AYARLAR - VERI YÖNETICISI - CIHAZ YÖNETICISI - SEÇENEKLER - GÜNCELLEMELERI KONTROL ET diyeceksiniz. Güncelleme kontrol edilecek ve yeni güncelleme olduğunu söyleyecek. Yonergeleri takip edin çok basit...

chilekeshhh

Üye
    Konu Sahibi
ya internet bağlantısı istiyor :S kablodan bilgdaki neti kullanmasını sağlayamazmıyım :S

dEs_

dEs_

Üye
Fazla bi bakiye harcayacağını sanmıyorum. Ya mesaj sorunuyla kullanacaksın yada biraz paraya kıyıp yeni sürümle rahat edeceksin.
5 dakika bile sürmedi. Öyle aşırı bi yükleme yapmıyor rahat olun...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
merhaba arkadaşlar biliyorsunuz.5.15 sürümü çok bi sürüm.ve saolsun nokia üstüne yeni sürüm çıkarmadı:S msj da türkçe kullanamıyorum ve eski sürüme dönmek istiyorum ne yapmam gerekir arkadaşlar.format mı atmalıyım direk.???yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkrüer:bann:

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html
buradan 6.101 yükleyin.sadece türkçe için çıkarıldı...

54k4ry4

Üye
evet arkadaşlar çok kısa bir sürede bende gncelledim tlf.umu (v.6)ya hemde 1.49 tl ye güncellendim .. int baglantısındada wap secenegini sectim.. kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt