6131deki "listen"

Sponsorlu Bağlantılar

whizzkid

Üye
    Konu Sahibi
6131deki "listen"
arkadaşlar arkadaşımın telefonunda (6131) duyduğum listen adında nokianın kendi şarkısı var.çok seviyorum ama lisanslı ürün olduğu için kendi telefonuma yollayamıyorum. onu almamın bi yolu var mı ya da elinizde varsa eklerseniz çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler...

demiştim

ben buldum bi yerde ama link vermek site kuralları açısından ne derece doğru bilmiyorum ama açılan sayfadaki 319kb lik ringtones ismindeki zipli dosya.işte link

Hellboy®

Hellboy®

Üye
pc suit ile pc ye atmayı dene

hafrix

hafrix

Üye
vallah arkadaşım bende o müziği seviyorum ama bulamaıyorum ama inşallah forma koyan olur.

whizzkid

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen arkadaşlar kusura bakmayın bi kaç gündür bakamadım buraya o yüzden şimdi teşekkür ediyorum yardımcı arkadaşlara;)

beren_fergie

Üye
biz de arıyoruz bu şarkyı bulan vars youtubeye gnderebilirlermi ve linkinide ekleyebilirlermi??şimdide tşk ederm
iki arkadasın vermiş olduğu linklerden bişey bulamadım...

whizzkid

Üye
    Konu Sahibi
biz de arıyoruz bu şarkyı bulan vars youtubeye gnderebilirlermi ve linkinide ekleyebilirlermi??şimdide tşk ederm
iki arkadasın vermiş olduğu linklerden bişey bulamadım...

arkadaşım sayfanın başındaki ilk mesajımı düzelttim. linki de koydum oraya.

sukruon

sukruon

Üye
indir internetten uğraşma başka şeylerle

theDeMoN_35

Üye
dostum verdiğin linkteki dosyayı indirmek için üyelik istiyor fakat üyeliği bi türlü tamamlamıyor.. neden üyelik olmadı anlamadım atladığım bişide yok aslında ama ne uyarı verdiğinide anlayamıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt