6131 ana ekran ve mini ekran sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
    Konu Sahibi
6131 ana ekran ve mini ekran sorunu yardım
arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar telefona 512 mb hafıza kartı taktım ve önce mini ekran gitti sonrada ana ekran gidip gelmeye başladı sorun neyden kaynaklanıyor yazılım güncelemesi sorunu çözer mi? yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

not:mini ekran tamamen beyaz hiç işlevi yok kartı takar takmaz ekran gitti.:agla:(:agla

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D

aytekinblack

aytekinblack

Üye
kardes bende de aynı telefon var bende 1gb takılı ama sorunsuz calısıyor senin telefonun sorunu teknik arıza icindeki film i eskimiştir 10 ytl ye degiştirirler (benim görüşüm)

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar telefona 512 mb hafıza kartı taktım ve önce mini ekran gitti sonrada ana ekran gidip gelmeye başladı sorun neyden kaynaklanıyor yazılım güncelemesi sorunu çözer mi? yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

not:mini ekran tamamen beyaz hiç işlevi yok kartı takar takmaz ekran gitti.:agla:(:agla
kardeş hafıza kartı virüslü olabilir format yada versiyon güncelleme dene.olmazsa bi servise götür.

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar telefonu alalı bir hafta oluyor ve ikinci el aldım telefonu sırf tasarımı güzel diye ama oda sorunluymuş neyse şimdilik telefonun ekranında sorun yok. alıştım tabi 6600 a onun sorunu oldumu hemen düzetiyordum ama bu telefona çok yabancıyım şimdilik. ///

arkadaşlar teli masaya vurdum hafifçe arkasına düzeldi sorun ekran filminden kaynaklıymış hafıza katını takarken olduğu için virüsten diye şüphelenmiştim ama değilmiş telefoncuya gösterdim ekran filmi iyice bozulana kadar bekle dedi film iyice gidince filmini değiştireceğim. ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt