6120c de rar uzantılı dosyaları indirme problemi çok acil.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bestowal

Üye
    Konu Sahibi
6120c de rar uzantılı dosyaları indirme problemi çok acil.
merhaba arkadaşlar. Bilgisayar bulunduğum ortamda yok. Bu nedenle muzik, film, gibi activiteleri telefonumdan download ediyorum. Biliyorsunuz her şey artık .rar uzantılı dosyalarla indırılıyor. Gelelim acilen yardımınıza ihtiyaç duyduğum konuya. Telefonum nokia 6120c' internet e telden bağlanıp rar uzantılı dosyaları ındırmeye çalistiğım zaman "Desteklenmeyen Dosya Türü" diye bir cevap alıyorum. Ve dosya inmiyor. Bu kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim. ? Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin. Acilinden... Sizin gibi proflar biliyordur help....

• Beğen
Tepkiler: umt9182

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hayırlı geceler .. FreeUnRAR Programını site içerisinde aratırsanz işinizi görür. S60 3rd uygulamalar başlıği size uygundur .

bestowal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle cevabın için teşekkur ederim. Ancak sen sorunu yanlış anladın. Benim problemim rar uzantılı dosyaları açmak değil. Rar uzantılı dosyaları telefona indirmek. Yani örnek veriyorum. Telefonun tarayıcısından 3gp Uzantılı dosya indiriyorum. Ancak rar uzantılı dosyaları indire miyorum. Anlayacağın desteklenmeyen dosya türlerine kısıtlama koymuşlar ve indirmeye çalistigim zaman desteklenmeyen dosya turu. Diye bir cevap alıyorum. Bu kısıtlamayı nasıl kaldıracağımı sordum. Lütfen yardım.

--------------- Ekleme ---------------

+upppp

+upppp

yokmu bilen bir allahkulu

++uppppppp

++uppppppp

rdeniz5555

Üye
bende aynı sorunu yasıyorum ve senin gibi beni anlayan yok sen cözümü bulduysan cevap ver....

celibar

celibar

Üye
bende aynı sorunu yasıyorum ve senin gibi beni anlayan yok sen cözümü bulduysan cevap ver....

sizin derdiniz telefon rar dosyalarını tarayıcının dosyaları tanımaması ve indirime izin vermemesi...çözümü ise forumda handy zip ve winrar programını indirmek.bu iki programı indirirseniz hem tarayıcınız rar ve zip dosyalarını tanıyacak ve indirecek hem de karta atmış olduğunuz rar ve zip dosyalarını açacaksınız.ve indirdigin rar'lı veya zipli dosya otomatik açılacak bunu seçeneklerden uygun bir yere çıkartacaksın aşağıdaki linkte gerekli açıklamaklar ve programların linkleri mevcut.
www.maxicep.com/s60-3rd-web-browser...-sis-veya-sisx-dosyasini-kaydetme-353881.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt