6120 kullananlar toplansın

Sponsorlu Bağlantılar

Abubekir76

Üye
Program bulursanı bana da gönderin çünkü bende 6120 kullanıyorum çoook mükemmel birde şu programlar işini halletsek :d

ziya09

Üye
kardeşler bende yeni aldım teli çok güsel bi telefon ama telin sesi sanki biraz az çıkıyo gibi geldi bana

goxcel

Üye
Yaw fotograf cekme sesi iptal edebilen war mı?Cıldıracam yaw

laz_aho

Üye
beyler bana 6120 için winap bulabilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

beyler bende 6120 kullanıcısıyım ama sesi az çıkıyor ne yapabilirim?

suayb

suayb

Üye
bende yeni aldım dün aldım dosya şifreleme prosu arıyom bulamıyom ama sabır diyom

emak

Üye
ya 6220c için program yokmu

6120c için program yokmu

cengizonat

Üye
merhaba arkadaslar bende aldım ve 4 ay oldu çokda memnunum telefonumdan ve cevremdeki 3 arkadasıma da aldırdım gunahları boynuma kanlarına ben girdim :ehe

temaları indirdim ama acılmıyor neden acaba
bilen soylerse sevinirim

swee_t

Üye
ya 6120'ye türkçe msn nasıl indirebilirim bana biiri yardım etsinnn

CyberTurk

Üye
arkadaşlar bende 6120 kullanıyorum maşallah telefonumdan memnunum fakat şöyle bi sorun var telefona müzik attığımda galeride isimleri bilinmiyor diye çıkıyor mp3 tag düzenlicileri ile düzenleyip atıyorum bu seferde sanatcı ve şarkıların son harfleri çıkmıyor.bu sorunu çözenler yardımlarınızı bekliyorum.

mutluolyeter_21

Üye
6120c kullanan arkadaşlar bu telefon tüm sis-x programlarını açıyor

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
selam arkadaşlar
mumsms ezsms maumau ve n-gage fifa2006 nın 6120ye uyumlu hallerini bilen varsa ekleyebilir mi acaba?çok aradım ama bulamadım bi türlü.şimdiden teşekkürlerrrr

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Bende 6120 C Kullanıcısıyım vede Memnunum...

Telefonuma Phyton Prosunu Yüklemek İstiyorum Ama İndirdiklerimin Hepsi .sis Uzantılı Olduğu İçin Tel Desteklemiyor Uyarısı Veriyor... Yardımcı Olabilecek Arkadaş Var Mı Acaba ?

redroseys

Üye
arkadaşlar ben de 6120c kullanıyorum ve kontorü az harcayacak mümkünse bedava:) olan bir msn arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

bytasa

Üye
n 70 verdim ve 6120 aldım . tema sorunu yok o bulunuyor. da ister kendi temanı yap ister indir. ama sis uzzantılı oyunlar bulamadım. jar ve jad lar var sadece. bulanlar paylasır heralde herkese hayırlı olsun teli

rapl89

Üye
arkadaslar bende 6120c kullanıorum bende birsürü oyun tema program var siteye nasıl yüklucemı sölersenız siteye yüklerım yada [email protected]

yada ekleyın msnden atım

ercan1111

Üye
arkadaşlar 6120c için msn programı arıyorum birde kamera sesini kapatamıyorum. yardımcı olunuz bana şimdiden teşşekkür

dj_falcon

dj_falcon

Üye
kardes benim bir arkdas ta da aynı telden varr bir isitim bakalım verecekr mi_?

top-gun

Üye
bendede 6120 var divx player yükledim takilma falanda olmuyor canavar gibi lost dizilerini atip izliyorum iyi oluyor

tuncayagus

tuncayagus

Üye
arkadaslar tlf harika bisi bende 2ay once aldim ve cok memnunum

alcay

Üye
bnmdeee 6120:D bnde çok memnunumm valla km ne derse desn:D

eett kamera sesi kapatılmıyr sanırım:S

Üst Alt