6120 kullananlar toplansın

Sponsorlu Bağlantılar

dj_falcon

dj_falcon

Üye
az da olsa coooooook güzel kaedeş coook saol benı ve ailemi ccok mutlu ettın:D

derses

Üye
bende de 6120 var ben ce cok güzel bir program.;)

mcserci

Üye
bende 6120c kllanıcısıyım bende memnunum...

OMERKEMAN

OMERKEMAN

Üye
bi ara bende kullanmıştım gerçekten performansını çok beğeniyorum

omer10

Üye
bende bu telefonu kullanıyorum arkadaşlar bencede pek ilgi yok foruma

sadistim

sadistim

Üye
sagol

rukan

Üye
ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ ADRESDE 6120 DE ÇALISAN TEK LİNKTE İNDİREBİLECEĞİNİZ 400 ADET PROGRAM VAR.PROGRAM YOK DİYENLERİN DİKKATİNE....SAYGILAR VE SEVGİLER FORUMDAKİ ARKADAŞLAR İÇİN.

KERO1planet

Üye
bende de nokia 6120 classic var ve cok memnunum symbian li olmasina ragmen cok hizli ve sorunsuz.

yufus40

Üye
teşekürler

yasargungoren

Üye
bende n70 verdim 6120 aldım ama pişmanım evet hızlı ama ısınma sorunu var aynı zamanda kamerası n70 e su dökemez

westernmehmet

Üye
nokia 6120 için program göremiyorum

hayatvanda

Üye
ben de fün 6120c aldım. Bugün 2 tane program yükledim. Sorunsuz çalışıyor. Sorunu olan varsa yazsın

klebeus

Üye
6120 kullnıyorum temaları yükleyemıyorum sertıfıkanız deseklemıyor dıyor neden acaba

abaza sakir

Üye
guzel

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Güzel Olan Ne ?

rooster1905

rooster1905

Üye
arkadaşlar 6120 dosya yöneticisi programı olan var mı ? ihtiyacım var

byMaMe

byMaMe

Üye
arkadşalar bende yeni aldım 6120 classic ama bu telefona ne yüklemeye çalıştıysam yüklemedi hep sertifika hatası verdi bir bilen ya da sorunu çözen yardımcı olsun sevinirim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
2. el olarak almıştım flaş arızalı çıktığından sadece 5 dk'lığına 6120'im oldu. İleride tekrar almayı düşünüyorum. :)

byMaMe

byMaMe

Üye
arkadaşlar size bir önerim olucak arkadaşalar daha önce n73 me vardı o bazı sebeblerden dolayı değiştirdim ve 6120 classic aldım ve bu tlfna program bulmakta çok zorlanıyorum hep sertifika hatası veriyor bende eski n73 me için indirdiğim bir kaç tema ve oyun attım çalıştı çok güzel bir şekilde sizlerde bakın deneyin isterseniz

faruxxx

Üye
:sn::kop:

Üst Alt