60lx900 sony 3d led tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gigabaytman

gigabaytman

Üye
    Konu Sahibi
60lx900 sony 3d led tv
sony nin en üst segmentteki ve en iyi televizyonu dur.3 boyutlu televizyonlar arasında ödül almış bir cihaz olup en iyi 3d performansına sahip televizyondur.wifi, internet tv, dlna, usb(divx), 200 hz, varlık sensörü, s-force front sorround, bravia engine 3 gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.monolatik dizayna sahip olan bu cihaz salonunuzda şık bir sanat eseri gibi duracaktır.

PANEL
EKRAN BOYUTU 60"(152cm) Ekran Genişliği
KONTRAST Mega Kontrast
PANEL Edge LED
İZLEME AÇISI 178
PARLAKLIK 500 cd/m2 Parlaklık
ÇÖZÜNÜRLÜK
ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük
16:9 MODU Var
4:3 MODU Var
GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
HDMI 4
DLNA Var
Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var
S-VİDEO Var
SCART GİRİŞİ Var
USB GİRİŞ VAR
KOMPONENT Var
USB 2.0 Mp3,Jpeg,DivX
DIGITAL AUDIO INPUT (OPTICAL) Var
KOMPOZIT Var
RGB GİRİŞİ Var
EXTRA ÖZELLİKLER
RESİM GÖSTERİM HIZI 200HZ
GÖRÜNTÜ İŞLEMCİSİ Bravie Engine 3
TELETEXT Var
DVB-S TUNER(UYDU ALICISI) Var
DVB-T VAR
DVB-C TUNER Var
YÜKSEK KALİTE YAYIN HD
WI-FI Var
PICTURE-IN-PICTURE Var
ON/OFF TIMER Var
VIDEO SİNYAL UYUMLULUĞU 1080P
INTELLIGENT SENSOR Var
WLAN Var
SES ÖZELLİKLERİ
HOPARLÖR 2x10 W
S-FORCE FRONT SURROUND Var
DOLBY® DIGITAL PLUS Var
AUDIO OUT Var
KULAKLIK ÇIKIŞI Var



Kod:
http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/sony/en-ucuz-kdl-60lx900-fiyati/2-3-111237




60LX900 Led Televizyonlarının 3D özelliği ile eviniz sinemaya dönüşecek.LX900 size sıradan bir TV’den çok daha fazlasını sunarak size HD 3D eğlence dünyasının kapılarını sonuna kadar açıyor.Sony Bravia 60LX900 ün üstün ve çarpıcı Monolithic tasarıma sahiptir, Sahip olduğu bu dizaynla televizyonunuz açık olsada kapalı olsada odanıza ayrı bir hava katacak.Sony Bravia serilerinde en son teknoloji ye sahip olan LX900 modellerinde Intelligent Sensor sayesinde hayatınız kolaylaşıyor, bu sensör sayesinde televizyonunuz onu izlemiyorken görünti karartılabilir veya kendini kapatabilir, odada bulunduğunuz yere göre görüntü ve ses seçeneklerini ayarlayabilir ve hatta çocuklarınız televizyona çok yakın oturuyorsa onları uyarabilir. 60LX900 modelinde bulunan Bravia Internet Video özelliği ile televizyonunuz doğrudan internete bağlanarak çeşitli sayfalara bağlanabilir, tam ekran video izleyebilir yada video sitelerinden kaçırdığınız programları tekrar seyredebilirsiniz.
60LX900 Led Tv de bulunan dahili Wi-Fi sayesinde kablosuz olarak bağlantı kuracagınızdan kablo karmaşasından kurtulabilirsiniz.Bravia 60LX900 Led Tv ler Edge Led teknolojisine sahiptir; bu özellik sayesinde beyaz ve siyah renkleri aynı karede gösteren yüksek kontrast oranıyla gelişmiş renk yoğunluğu yaşadığınızı hissedeceksiniz, aynı zaman da bu yenilikçi teknoloji sayesinde ekran genişliği daha incedir ve enerji tasarrufu sağlar. 60LX900 Led Televizyonlarda bulunan OptiContrast Paneli yüksek kontrast oranı ve ayrıntılı siyah tonların yanında gerçek derinlik algısına sahip ultra net görüntüsü seyir zevkinizi en üst düzeye çıkarırken, düşük yansıtmalı yüzey parlamayı azaltır ve televizyonunuz kapalı olsa bile size göz alıcı bir görünüm sunar. 60LX900 modelinde Bravia Engine 3 Görüntü işlemci kullanılmıştır, böylece görüntülerdeki ayrıntıları kaçırmayacak, renk tonlarını gerçeğe yakın ve yüksek kontrast oranında izleyebileceksiniz. Bravia 60LX900 Led Tv de kullanılan S-Force Front Surround ses sistemi dijital surround sesin gerçek etkisi ile sinema salonundaymıssınız etkisinde olacaksınız. Bravia 60LX900 modelinde 2 adet arkada 2 adet yanda olmak üzere toplam 4 adet HDMI girişi bulunmaktadır, Notebook dan Playstation a kadar her şeyinizi HDMI kablo yardımıyla bağlayarak HD kalitesinde görüntü elde edebilirsiniz. 60LX900 Led Televizyonlarda bulunan Cl+ Ready ve Cl+ CAM özelliği ile akıllı kart kullanarak ücretli Televizyon kanallarına erişim sağlayabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt