603 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
603 yardım
Merhaba arkadaşlar, 603 kullanıcısıyım. Telefon hafızasına hiçbir şey yüklemediğim halde 1.6 gb gösterirken birden 200 mb'a düştü. Ayrıca farklı sorunlar da var format atmak istiyorum fakat bu konu da hiçbir şekilde bilgim yok. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Öcelikle bilgilerini yedekle

Soft format için *#7370# tuşla gelen soruya evet de

Hard format için

Cevap tuşu+ Reddetme tuşu+ kamera+ Açma kapama

Telefon kapalı iken bu dört tuşa aynı anda telefon açılana kadar bas, ülke ve tarih sorarsa hard format olmuştur.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Yalnız soft ve hard format arasındaki farkı bilmiyorum. Ayrıca açma-kapama tuşu ve çağrı reddetme tuşu 603'lerde aynı tuş. Hard formatı denedim fakat çağrı reddetmeye uzun bastığım taktirde telefon normal şekilde açılıyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
O zaman sadece soft at...

Hard softun işe yaramadığı yada telefonun hiç açılmadığı durumlarda atılır..

- - - Eklendi - - -

:hmmm Hard olayını da bir araştıtayım.. Ama senin işini soft görür.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hızınız ve yardımlarınız için teşekkürler son bir soru yapmış olduğum güncellemeler iptal mi olacak?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yazılım güncellemeleri iptal olmaz, ama program güncellemeleri olabilir.

Güncellemelerden kontrol edip tekrar güncelleyebilirsin.. :oke:

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah hocam Allah razı olsun :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Senden de kardeşim...

oguz yasar

oguz yasar

Üye
Öcelikle bilgilerini yedekle

Soft format için *#7370# tuşla gelen soruya evet de

Hard format için

Cevap tuşu+ Reddetme tuşu+ kamera+ Açma kapama

Telefon kapalı iken bu dört tuşa aynı anda telefon açılana kadar bas, ülke ve tarih sorarsa hard format olmuştur.

kardş hard format ole dğl ... Menu tuşu reddet tusu kamera tusu ses kısma tusu bunlarn dördüne tel kapalı iken pin kodu isteyene kadar bsacksn ve hard format atıldgı zaman magaza vıdeo ve foto duzenleyci silinyor

gkcll

gkcll

Üye
nasıl yani video düzenleyici ve resim düzenleyici formatta gidiyormu onlar ana uygulama değilmi ben almayı düşünüyordum 603 ama şimdi korktum bak slayt yapmak için düşünüyordum ama yinede iyice arastirayim

oguz yasar

oguz yasar

Üye
Hard format attigin zaman video düzenleyici foto düzenleyici mağaza youtube gibi uygulamalr gidiyor( yani telefob hafizasindaki uygulamalar gidiyor depo ve hafiza kartindaki uygulamalr gitmio silinmio ) ama mecbur kalmadikca hard format atma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt