603 istek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
603 istek
Arkadaşlar telefonu genelde sessizde kullanıyorum ancak çağrı olduğu zaman bazen cebimde iken otururken vs kendiliğinden açılıyor (ekran içe dönük olarak cebe koyuyorum bir yere değip de ekran çizilmesin diye) muhtemelen bacağıma temas ettiği için açılıyor bunun için arama geldiğinde tuş kilidi gibi açılmayı önleyecek bir program var mi acaba şimdiden teşekkürler

rehman111

Üye
Arkadaşlar telefonu genelde sessizde kullanıyorum ancak çağrı olduğu zaman bazen cebimde iken otururken vs kendiliğinden açılıyor (ekran içe dönük olarak cebe koyuyorum bir yere değip de ekran çizilmesin diye) muhtemelen bacağıma temas ettiği için açılıyor bunun için arama geldiğinde tuş kilidi gibi açılmayı önleyecek bir program var mi acaba şimdiden teşekkürler

telefon uzluyu al icine sok. Bu kadar ben boyle yapiyorum

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
pocketsensor programı işini görür ;) telefondaki yakınlık sensorü yardımıyla ışığı algılayıp (mesela sensorü elinle kapattığında veya masaüstünde ters vaziyette koyduğunda veya cebine attığında) otomatik tuş kilidini devreye sokar sensor tekrar eski vaziyetine geldiğinde tuş kilidini tekrar açar(şifre yoksa)

Umarım anlatabilmişimdir :)

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim gerçekten güzel bir uygulama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt