603 internetten hızlı video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
603 internetten hızlı video izleme
arkadaşlar s60v5 ten s^3 e geçmiştim. Fakat s60v5 deki realplayer sayesinde çok hızlı yani en azından durmadan video izleyebiliyordum. Fakat s^3te bu hız yok. O hızda video izleyebilmem için ne yapmam gerek hangi programı yüklemem gerek lütfen yardım edin arkadaşlar.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
hangi videoları çok hızlı izliyordun mesela, kaliteli videoları hızlı bir şekilde izlemen için hızlı bir internetin olması gerekir
m.youtube den hızlı bir şekilde videoları açabilirsin ama kalitesi düşük olur tabikide

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten sadece youtube deki videoları hızlıyordum. Fakat bu 603 te realplayer olmadığı için o kadar hızlı izleyemiyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende 603 kullanıyorum gayet hızlı wifi ile bağlanıyorum youtubeden normal hızı neyse izliyorum, sardırıyorum, indiriyorum

ANIL

ANIL

Admin
ben zaten sadece youtube deki videoları hızlıyordum. Fakat bu 603 te realplayer olmadığı için o kadar hızlı izleyemiyorum

3g ile bağlanıyorsan iyi çekmesi gerekli. ya da wifi ile bağlan ben N8 ile youtube videolarını akıcı bir şekilde izleyebiliyorum.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
3g ile izliyorum fakat çok yavaş. Ne yazıkkı modem internet yok

sefaturut

Üye
Youtube gelişti ben 5800 kullanırken kalitesiz ama hızlı izliyordum şimdi telefonlarda bile hq videolar izliyorum 701 kullanıyorum youtubeden kaynaklanıyo yavaşlık telefonlarda sorun yok anlayacağın yüklemesini biraz bekle geri çek tekrar izle.

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
603 kullanıyorum edgeyle bile takılma yok, o senin internetinden kaynaklı.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim şikayetin boşa bence 5800 da çözünürlüğü az ve kalitesiz videolar izliyordun çünkü... Şimdi ise çözünürlüğü yüksek ve kaliteli izliyorsun o fark olcak ama bulunduğun konuma göre de yükleme hızı artabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt