603 Hafıza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Dj_Kıyamet

Üye
    Konu Sahibi
603 Hafıza Sorunu
Ya benim hafızalar doldu beyler telefon hafıza bile doldu mesaj gelşyor okuyamıyorum filan 16 gb lık hafıza kartı var ondan 2 gb boş yer kaldı hadi o normalde telefon hafıza ile depo hafıza nasıl doldu bir yol gösterin bana temizleyim telefonu format atıcalaksa söyle atma yolunu atayım :D kolya gelsin

marist

marist

Üye
Gereksiz uygulama ve dosyaları sil.

Dj_Kıyamet

Üye
    Konu Sahibi
Üstadım temizledim ama telefon hafızasında 6 mb boş yer oldu şimdide diger 603 lere bakıyorum onlarda 35 bende 6 mb bi program önenirmisiniz temizlemek için

marist

marist

Üye
Uygulama yöneticisinden bakar mısın telefon hafızasına kaç tane uygulama kurulu ?
Mobile Claner vardı gereksiz dosyaları silen.

Dj_Kıyamet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam tam olarak nerde bulamadım :(O program ile taradım 11.1 mb temizledi oda depo hafızadan :( telefon hafızası hala 6 mb

marist

marist

Üye
Hocam tam olarak nerde bulamadım :(O program ile taradım 11.1 mb temizledi oda depo hafızadan :( telefon hafızası hala 6 mb
Telefon hafızasında kuru oyun uygulama kalmasın ve içinde video , resim , müzik varsa depo hafızasına taşı. Son olarakta kaç tane mesaj var telefonunda ?

Dj_Kıyamet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam onları yapabilsem zaten ben buraya yazmam sorun orda işte klasörlere giriyorum görüntüler yazıyor içi boş video yazıyor boş müzik diyor boş hepsi boş gözüküyor bişey gözükmüyor filan silecegim bişey yok mesajları daha bu sabah temizledim :) Oraya bişey mi kurdum ne yaptım onuda bilmiyorum sıkıntı büyük :(

marist

marist

Üye
Uygulama kurmuşsundur, sen uygulama yöneticisinden baksana.

Dj_Kıyamet

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlara giriyorum uygulamar yazıyor ama oana basınca varsayılanlar gelıyor tam nerden bakıcaz onu dersen ona gre bende silerim bakarım artık ne gerekıyorsa :(

Üst Alt