603 hack yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
    Konu Sahibi
603 hack yardım ?
Arkadaşlar 603 e yeni güncellemeden önce hack yapmıştım.fakat yeni güncellemeden sonra bir türlü hack yapamadım.güncellemeden önce format atmadım telefona ondan olmuş olabilir mi ?

byjxsura

Üye
ondan değildır format ile alakası yok bence, guzelce flash ını at sonra forumda en hızlı symbian hackleme diye bır konu vardı takıp et 5dkda hacklersin.. Yapamazsan ulaş yardım Edelım.

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
    Konu Sahibi
Flash atmadan çözüm olamaz mı ?

byjxsura

Üye
sanmıyorum kardeşim hack istiyosan bilgilerini pc ye yedekle at flashini derım ben. Ama birde soyle dene; (daha once denemediğimi belırteyım) hard format at (kodlarla) kapat batarya cıkar tak yap aç dediğim konudan NetQin le hackle.. Kolay gelsın

uğur e

uğur e

Üye
heckle formatın ne alakası var yau?

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Hackleyemiyorum derken X-plore mi çalışmıyor? X-plore güncellemeden sonra kimsede çalışmıyor. Onun yerine Nokia File Browser kullanabilirsin.

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
    Konu Sahibi
Hayır uygulama yüklediğimde sertifika hatası veriyor telefon hackli değil diye.

uğur e

uğur e

Üye
arkadasm 2 nesillere gelen bu günceleme telı kopmle değstryo.xplore nın bu güncelleme ıcın sürum çkartması lazm.ayrıca sistem modifkasyon bölümünde fs1 güncellemesndn snra telı heck yapamaynlar içn konu açılmş sorun çözülmş bi bk oraya

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir şekilde güncellemeden sonra teli hackleyemedim her yolu denedim ama olmuyor...

uğur e

uğur e

Üye
arkadaşm forumda mevcut fp1 den snra heck.onuda denedn mi

uğur e

uğur e

Üye
yardımcı olduysam ne mutlu.

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ
MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
    Konu Sahibi
Herşey için teşekkürler arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt