603 eski klavyeye geçiş ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolga__sen

Üye
    Konu Sahibi
603 eski klavyeye geçiş ..
ft2 ile mesaj yazmak işkence oldu alfasayısal da t9 yok her kelime yukarıda çıkmıyor qwert klavye zaten işkence . eski haline ft1 deki klavyeye dönüş için lütfen yardım edin 1 2 aydır işkence ha çıktı ha çıkacak diye bakıyorum olmuyor bir türlü bu işten anlayan biri lütfen el atsın çok zor olmasa gerek.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Ayarlar telefon dil yazma dili Türkçe telefon tuş takımı ve kelime önerisini seç.

tolga__sen

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar telefon dil yazma dili Türkçe telefon tuş takımı ve kelime önerisini seç.
böyle yapınca da t9 yok :S

- - - Eklendi - - -

Ben eski halini istiyorum çünkü kelimelerin hepsi çıkmıyor yukarda olmayan bi kelimeyi yazmak işkence

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
eski t9 eski sürüm de kaldı, bir sürü konu açıldı bir sürü mesaj atıldı güncellemeyin bu bü özellikler yok diye, beklemedeyiz nokia dan bir düzeltme için.

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 ye toz kondurmayanlardan iste belki kargoyla gönderir :ehe

tolga__sen

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yine de 2013 den itibaren nokia symbianı geliştirmeyecekmiş diye duyum aldım gelmez bi güncelleme

asigsasi

asigsasi

Üye
hatalarını düzeltmek için yeni bir güncelleme gönderirler diye düşünüyorum

akondd

akondd

Üye
arkadaşlar cfw ile yapılabilir mi benim de sıkıntım var hatta downgrade yapmaya çalıştım FP2 den dönüş yok şuan için telefon garantiye gitti Nasıl yapacaz bu işi bi yardımcı olan yok mu?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Yeni sistem fp2 biraz farklı o yüzden cfw de düzeltilmesi zaman alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt