603 çok acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n00ber

Üye
    Konu Sahibi
603 çok acil yardım
603 telefonumu sarjdan cıkarttıGım gibi donuyor sebebi ne olabilır... (forumda cok şikayet var galiba nokia pişmanlıktır

akondd

akondd

Üye
arkadaşım hafıza kartında ya da dahili hafıza da uygulama çalışması olabilir virüs olabilir bütün sorunları nokia ya yüküyosunuz biraz araştırma yapın Ben 5 aydır kullanıyorum hiçbir sorunum yok

n00ber

Üye
    Konu Sahibi
peki virus olup olmadıgını nerden ogrenebilirm

- - - Eklendi - - -

arkadaşım hafıza kartında ya da dahili hafıza da uygulama çalışması olabilir virüs olabilir bütün sorunları nokia ya yüküyosunuz biraz araştırma yapın Ben 5 aydır kullanıyorum hiçbir sorunum yok

virs olup olmadıgını nerden ogrenebilrm

n00ber

Üye
    Konu Sahibi
herkez baska sey soyluyo garantisine mi gotursem format gerektiren bi durum varsa yuklediklerim gitcek

ANIL

ANIL

Admin
Format denemeden bir çözüme ulaşacağınızı sanmıyorum. Belki yüklediğiniz bir uygulama sebep oluyordur.

n00ber

Üye
    Konu Sahibi
kafam karıştı garantisine gotursem format atarlarsa yüklediklerim gider of

- - - Eklendi - - -

Format denemeden bir çözüme ulaşacağınızı sanmıyorum. Belki yüklediğiniz bir uygulama sebep oluyordur.

yüklediğim uygulama olduğunu sanmıyorum telefonu aldığımda bisey yüklemeden donma yaptı bide hafıza karting çıkarttığımda donuyor

buko59

buko59

Üye
dostum bizzat nokia bayisindenmi aldın yoksa getirttinmi? İmei numarasını kontrol et çakma olayı yaşıyorda olabilirsin.Bende nokia 603 alıcaktım fakat kafam karıştır:/

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
benimki de bağlanınca donuyo ve öyle kalıyo bataryayı çıkarıyorum öyle tekrar açıyorum (genelde donuyor). Sorun ise uygulamaların hafıza kartına veya depo hafızasına kurulu olması. Bilgisayara depolama modunda bağlayınca depo hafızası ve h. Kartına telefondan erişim olmadığı için tel kitleniyo(özellikle tema ekran koruyucu tuş kilidi programı vs. )
çözüm sürekli kullanımdaki uygulamaları telefon hafızasına kurmak :) ben üşeniyorum o kadar uygulamayı tekrar kurmaya o yüzden mümkün oldukça pc bağlanıyorum(depolama olarak) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt