CcezaA
Üye
-
Konu Sahibi
-
dokunmatik ekranli telefonlarda 1 inc in bile fark yarattigini dusunursek 701 3.5 lik ekraniyla ilk tercihin olsun bence bunun disinda al birini vur otekine : )
Bu ne saçma bir yorumdur. 603 de 3.5 inch. Sadece 700 3.2 inch.dokunmatik ekranli telefonlarda 1 inc in bile fark yarattigini dusunursek 701 3.5 lik ekraniyla ilk tercihin olsun bence bunun disinda al birini vur otekine : )
Bu ne saçma bir yorumdur. 603 de 3.5 inch. Sadece 700 3.2 inch.
Konuya dönersek 701'e o kadar para verme yazık. Yakında bitecek bir sisteme o para verilmez 603 ile 701 arasında büyük fark yok buna rağmen 603 f/p kralı ve 599 tl iken kaçırma derim 603 fiyatını kuruşuna kadar hakediyor. 701'in 3 mp fazladan kamerası bile fark yaratamaz çünkü autofocus yok. Ha bütçen genişse 701 alma en azından Android'li bir cihaz al da değsin derim ben
Ben de bunu demeye çalışmıştım. İşlemci artsa da değişen bişey yok zaten stabil telefonlar. Oyun/Uygulama desteği de malum.701 e o kadar para vericeğine sony xperia bak symbian artık HD oyun çıkmıyor işlemci artsa da bişey değişmiyor bende de c6 var tek eksik tintin oyunu gerisi aynı git android bak ilerde eksiklik yaşama bence
700 ve 701'in GPU, CPU ve diğer sistem özellikleri aynı.701 donanım olarak yeni çıkan telefonları saymazsak çok iyi bir telefon.cpu gpu su işlemci grafik desteği falan 603 ve 700den daha yüksek.(700le işlemci aynı) ama içindeki sistem süper olsada malesef bitti.oyun uygulama sıkıntısı çok.eger ben oyun uygulama istemiyorum dersen sıkııntı hiiiç çekmezsin.kii oyun ve uygulama istemezsen işlemci ve diğer şeylerede gerek yok sadece kamera farklı.onun için para verme 603 al.sağlamlık biraz farketsede değer sadece kullanmak arayıp mesajlaşıp internette dolaşmak için
700 ve 701'in GPU, CPU ve diğer sistem özellikleri aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?