Elimde nakit 600TL Mevcut. Bu para ile Huwaei x5 almayı düşünüyorum. Sıfır ürünün fiyatı çok uygun. Fakat aklım çok karıştı, anket olarak açıyorum. Lütfen hangi telefonu almam hakkında yardımcı olunuz. Çoğu telefon ile karşılaştırdım, hatta ikinci elleri 700TL olan telefonlar ile karşılaştırdım x5 yine ezdi geçti. Birde sizlere soruyorum, cevaplarınızı bekliyorum.
internette okudum x5 in operator ve wireless sorunu galiba çokmuş. ama gold bilgisayarda çalısan çoğu kişiyi tanıyorum hepsi aynı şeyi diyor : bize hiç geri gelmedi.
benim elime bugün geçti ideos x5 anında bağlandım nete çokta hızlı wireless sorunu falan yok
edit:
vallahi kardesim inan o paraya baska telefon önermek istiyorum cünkü bu şekilde ideos x5 fanı diyolar ama inan bulamıyorum o paraya ideos x5 kadar güzel telefon paran varsa ben zengin adamım dersen galaxy s2 al
sonuç olarak bende 3g nin eskidiğini düsünüyorum ideos x5 su anda favorim ama wave 2 ve x10 çok aklımı karıstırıyor. ideos işlemci ve ram olarak cok ideal.
kafan hiç karışmasın ben cok memnun kaldım root atmadan bi çok hd oyunu attım gece yatarken oynuyorum internet zevkini bilgisayardaki gibi alıyorum sonuc olarak ben bu telefonu artık değişmem tabi yeni modeller cıkar neler değişir bilemem diğer telefonlara kötü demiyorum ama hani derler ya paranın hakkını veren telefon bu telefon parasının 2 katını veriyo tabi sen kimseye bakma kafanda ne varsa onu al