5800'ı tavsiye etmem elinde kalabilir, ses kalitesi fena değil ama yanında gelen kulaklık çok kötü.Güzel bir kulaklıkla ortalama bir mp3 player kalitesinde ses alıyorsun (Ben sennheiser kulaklıkla denedim, sony mp3 daha kaliteli ses verdi).500tl 5800' a vereceğine o paraya hem cep telefonu hem de mp4 player alabilirsin.Yok ikisini de içinde istiyorum dersen biraz daha para koyup daha iyi modellere bakabilirisn ama Nokia' yı iyi araştırmanı tavsiye ederim; çünkü ben 5800 alırken burdaki yorumları kaale almamıştım demiştim ya adam kullanmayı bilmiyordur kesin yüklemiştir abuk sabuk uygulamaları dedim fakat şans işi hiç beklemediğin anda sorun çıkabiliyor ve Nokia artık müşterilerini kaale almıyor, mağdur ediyor araştırısan bulabilirsin forumda bir sürü yorum var.Telefon şık ama hantal, ve güvensizlik yayıyor.İnternette dolaşıyorsun bir bakmışsın telefon siyah beyaz çizgilerle sapıtmış yeniden başlıyor.Pek stabil bir model değil uzak durmalısın bence 5800'dan, Nokia' yı da tercih etmek artık senin bileceğin iş.Kolay gele.