600 Liraya Kadar 2.El Android işletim sistemli telefona ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
600 Liraya Kadar 2.El Android işletim sistemli telefona ihtiyacım var
Monte 5620 telefonum var telefonumu satıp yeni bi telefon almak istiyorum.600 liraya kadar android işletim sistemi olan kamerası en az 5mp olan bi telefon arıyorum.Aklımda hiç bi model yok.Tamamen sizin önerilerinize göre alıcam telefonu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia Neo V ;)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
neo v

- - - Eklendi - - -

neo v

O-Xan

O-Xan

Üye
Bende bulursam hayırlısıyla Neo V alıcam :)

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Sar değeri çok yüksek ama

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Neo v dedim fakat çok aşırı radyasyon yayıyor.bizim alay ettiğimiz çin mallarından daha çok radyasyon yayıyor

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Sony Xperia serisinden "Arc S hariç" adam akıllı sar değeri beklemeyin.

omerfarukbaspin

Üye
motorola defy mini :D

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
Neo V dısında telefon önerısı olan varmı.2 gundur temız bı neo v bulamadımda

enes-1907

enes-1907

Üye
kardeş 600ün üstüne 100 lira daha koy...sana bendeki xperia neo yu vereyim..8mp kamera 1 ghz işlemci 512 mb ram 4 ay kullanılmış vişne çürüğü renginde yenisahara media marketten alınma yanında 16 gb micro sd hafıza kartı class 10 bide orjinal arka batarya kapağını da vereyim çizilirse takarım die aldım kapağı daha hiç kullanmadım..

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 600ün üstüne 100 lira daha koy...sana bendeki xperia neo yu vereyim..8mp kamera 1 ghz işlemci 512 mb ram 4 ay kullanılmış vişne çürüğü renginde yenisahara media marketten alınma yanında 16 gb micro sd hafıza kartı class 10 bide orjinal arka batarya kapağını da vereyim çizilirse takarım die aldım kapağı daha hiç kullanmadım..

600lıra cıkabıldıgım en ust fıyat.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
optimus black?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt