600-800 tl arası fazla kaba durmayan bir telefon önerisi var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Dandik falan değil senin dünyadan haberin yok. iPhone alıp her ay servise gönderenleri de görüyoruz.

- - - Eklendi - - -

Yahu kardeşim neden 600-1000 TL arası öneri isteyenlere hep Discovery öneriyorsunuz? Neden hep diğer işletim sistemlerini ve markaları küçümsüyor ve kötülüyorsunuz? Bayana bi sorsanıza telefonu nasıl kullanacakmış? Herkes sizin gibi oyun meraklısı ergen değil. Herkesin 4 çekirdekli işlemcili Discovery'ye ihtiyacı yok. Lumialar candır. Günlük kullanıma daha uygunlardır. Discovery tamam fiyatına göre iyi güzel telefon ama kullanmak isteyen olur kullanmak istemeyen de olur. "600 TL" lafını duyunca aklınız hemen Discovery'ye gidiyor.

- - - Eklendi - - -

Herkes sevmez. Zevk meselesi. Benim 620'yi gören "çok şık" diyor.

Tasarim iyide kalin oldugu ortada:)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Ben General Mobile'a biraz ön yargılıyım biliyorum ama GM çok sıkıntılı bir markaydı. O yüzden bu markaya güvenemiyorum.

tabi zevk meselesi kardeşim ben daha önce gm kullandım 5 sene öncesine kadar… sadece tek sıkıntısı yetkili servisinin istanbulda olmasıydı hoparloru patlamıstı o kadar kullandım falan :)

- - - Eklendi - - -

Tasarim iyide kalin oldugu ortada:)

c6-01 e göre ince :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar Discovery'i çok abartıyorsunuz. Dandik bir markadan asla birşey beklemem, size de tavsiye ederim. Alıp da sonra yarı yolda kalmak var.

Belki öyle olabilir ama önyargılı olmamak lazım bence de fiyatına göre çok iyi bir cihaz yarı yolda da bırakacağını sanmıyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye

MaxipmaN

Üye
520nin tasarımı çok güzel geliyor bana

iOSait

iOSait

Üye
Merhaba arkadaşlar sizden tasarimi bir bayana yakişabilecek, şarj süresi uzun dayanikli bir telefon önerisi albilir miyim ?

Marka sorun Olmazsa gm discovery alabilirsin yahut galaxy ace 2 beyaz cok hos duruyor

mmtboss

Üye
    Konu Sahibi
lumia 520 ve general mobile discovery nin jarj durumu nasıl

maskedboy

maskedboy

Üye
lumia 520 nin şarj süresi biraz daha iyi olabilir ama ne kadr fark var bilemem

jannnn

Üye
HTC DESİRE SV BLACK 8 MP KAMERA 4.3 EKRAN ANDROİN 4.2 JELLY BEAN 1 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ 1.5 aylık 2 yıl teknosa garantili FİYAT 560 EN SON:0534 080 79 87

mqeen

mqeen

Üye
GM Discovery bi bak derim. ;)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Casper via

enterneoll

enterneoll

Üye
nokia cihazlar çok kalın bir bayana gitmez galaxy s3 mini ve galaxy ace 2'ye bakmanı öneririm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sırasıyla general m.>lumia 520>lumia 620

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
GMD veya Lumia 520

Baskentliia

Baskentliia

Üye
s3 mini gayet iyi

achambo

achambo

Üye
gm discovery>lumia 520>s3 mini

furkanfrkn

Üye
Nokia'ya boşuna para vermiş olursunuz. Afedersiniz ama takoz gibi telefonları. İster Windows Phonea 8 olsun ister başka bişey. Hep aynı.
Yaklaşık 10 gün önce GM Discovery aldım. GM'ye karşı çok ön yargılıydım, bundan önce iPhone kullanıyordum. Ama s3'le yarışan harika bir telefon. Burda kötüleyen arkadaşlara bakmayın ben kullanan biri olarak söylüyorum. Kesinlikle almanız gereken telefon Discovery bence.
Ace 2 şuan çok kötü durumda, güncelleme yok. TFT 3,8'' ekran. 800mHz çift çekirdek. Özellikleri çok kötü yani. S3 mini orta sınıf bir cihaz, onun da özellikleri pek iyi sayılmaz. Lumia alacaksanız üst model almalısınız ki o da bir kaç yıl sonra. Windows Phone 8 henüz yeni olduğu için biraz beklemek gerek. Casper konusunda yorum yapmıycam, bilgisayarları bile ortada yani alınır mı alınmaz mı size bırakıyorum :) Ama şunu çok iyi biliyorum ki hazır üretilmiş cihazlara kendi logosunu yapıştıran ve ürünlere genelde 'dandik' olan bir marka. Yorumlarımı dikkate alırsanız pişman olmazsınız

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Nokia'ya boşuna para vermiş olursunuz. Afedersiniz ama takoz gibi telefonları. İster Windows Phonea 8 olsun ister başka bişey. Hep aynı.
Yaklaşık 10 gün önce GM Discovery aldım. GM'ye karşı çok ön yargılıydım, bundan önce iPhone kullanıyordum. Ama s3'le yarışan harika bir telefon. Burda kötüleyen arkadaşlara bakmayın ben kullanan biri olarak söylüyorum. Kesinlikle almanız gereken telefon Discovery bence.
Ace 2 şuan çok kötü durumda, güncelleme yok. TFT 3,8'' ekran. 800mHz çift çekirdek. Özellikleri çok kötü yani. S3 mini orta sınıf bir cihaz, onun da özellikleri pek iyi sayılmaz. Lumia alacaksanız üst model almalısınız ki o da bir kaç yıl sonra. Windows Phone 8 henüz yeni olduğu için biraz beklemek gerek. Casper konusunda yorum yapmıycam, bilgisayarları bile ortada yani alınır mı alınmaz mı size bırakıyorum :) Ama şunu çok iyi biliyorum ki hazır üretilmiş cihazlara kendi logosunu yapıştıran ve ürünlere genelde 'dandik' olan bir marka. Yorumlarımı dikkate alırsanız pişman olmazsınız

Gm nin de yaptığı aynı casper ile. Çin malı telefona gm logosunu yapıştırıp discovery diye satıyor. Sen de bilirsin ki internette aynı telefon farklı isimlerle var

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mustek.mustek

Üye
tabikide gm discovery