Telefon Tavsiyesi 600-700 TL Arası WP Telefon Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
600-700 TL Arası WP Telefon Tavsiyesi
Telefon almayi düşünüyorum 600 TL butcem var oyun fazla oynamam müzik internet whatsapp fln bide kamerada flaş ve on kamerasi olan telefon tavsiye eder misiniz?

emz

Üye
Aynen. Şu an en uygunu 630

Telgrafla gönderildi.

4MaGuS

Üye
630 da flas ve ön kamera yok, çok önemli dersen 720 alırsan iyi olur şuanki fiyatı 700tl

Tepkiler: SerdarZnr

emz

Üye
630 da flas ve ön kamera yok, çok önemli dersen 720 alırsan iyi olur şuanki fiyatı 700tl

Kamerayla flaşı unuttum. Doğru, en iyisi ona 720. Ama fiyat biraz yukarıda.
Eğer kamera ve flaşı çok önemsemem dersen ben 525 de bakabilirsin. 1 GB ram ile hiç sorun yaşamazsın. Ram sıkıntın hiç olmaz. Bence bir değerlendirmeli.

Telgrafla gönderildi.

İkinci el 820 920 alabilirsiniz. Giriş seviyesi telefonlar (512 MB) 1 gb isteyen oyun ve uygulamalardan mahrum kalıyor.

jasonwie

Üye
İkinci el 820 920 alabilirsiniz. Giriş seviyesi telefonlar (512 MB) 1 gb isteyen oyun ve uygulamalardan mahrum kalıyor.

Mahrum kalmıyor, sadece mağazada gözükmüyor.

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

Tepkiler: Aybin.Kilic

jasonwie

Üye
dolayısıyla mahrum kalıyor. herkes forumları takip edip unlock yapmayı bilmez, bilse bile yapmak istemeyebilir vs vs..

Unlock yapsanız bile garanti kapsamı dışına çıkmaz. İsterseniz bunu bedavada yapabilirsiniz, yani yeni gelenler bilsin

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

lost68

Üye
Flash ve on kamerayı önemsemezsen l525 öneririm aveanın 525ini alma

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

ogzhnoTr

Üye
625

neyle gönderildiyse gönderildi.

Tepkiler: Aybin.Kilic

blackss

Üye
hTc 8x al o fiyata sıfır olarak en iyi wp telefon 8x dir.

Tepkiler: jasonwie

beats

Üye
3 ayrı platform 3 ayrı cihaz:

Tepkiler: avast ve Aybin.Kilic
Telefon almayi düşünüyorum 600 TL butcem var oyun fazla oynamam müzik internet whatsapp fln bide kamerada flaş ve on kamerasi olan telefon tavsiye eder misiniz?
Benimle iletişime geç eğer 920 istersen telefonu yükseltmek için satıyorum. Sıkıntısı yok fotoğraflarını istersen aberration@live.com mail at yollayayım. Garantisi de var faturasıda Nokia Shopdan almıştım

630 ama eğer ileriye donuk seçim yapmak istersen 525

wp hayranı

Kardeş o fiyatta telefon istiyosan sana tavsiyem ya lumia 525 ya da lumia 720 bnde zaten su 1 ay icinde lumia bnde720 almayı dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...