6 Senede Ne Değişti ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
hatta adamı suya indirip indirmedeiklerini bilmitom çünkü izlemdim o zmn gerçi şimddie pek bakmıyom ya

kol@j

kol@j

Üye
memlekete yeni bir teknoloji gelince ne hikmetse...

yaldır yaldır müslümana gevur eziyeti gibi...

biz de çullanıyoruz...

Allah hayırlısını versin...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Tabii ki, 6 senede sadece hafıza kartı fiyatları değişmedi.

Şimdi bu forum, teknoloji ağırlıklı olduğu için ; hepimizin bildiği bir konuda örnek vermek istedim.

En basiti işte ; hafıza kartı.

Daha başka alanlara bakarsak, 6 sene de dünya değişti.

Amerikanın başına zenci geldi, daha ne olsun :D

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Eski mesajlarımı hortlatmak hoşuma gidiyor :d:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Saçlarıma karlar yağdı. 6 sene öncesinde hiç beyaz yokken şimdi saçlarımdaki beyazların sayısı belli değil. Yaşlandık iyice...

zaza

zaza

Üye
6 sene öncemi evet hatırlıyorum hem çalışıp hem okuyordum...

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
6 Sene önce tombiler 100.000 di. Şimdi 25 kuruş :ağlarım:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
En basda son on yilda yapilan Yollarin tutarini düsündükce , onca paranin daha önceleri nereye gittigini düsünür oluyorum.
Yenilenen sehir hatti gemilerimizi gördükce ,yillardir eski gemilerin nicin cevremizi kirlettiginini düsünür oldum .
Barajlarin su seviyeleri en düsük cizgide oldugu halde vanayi actigimda fosur fosur su geldiginde , eskiden onca sular nereye giderdi ,cok merak ediyorum dogrusu .
Cöplerimiz haftalarca alinmazken simdi sabah aksam toplandigini görünce onca isci eskiden ne is yapardi cok merak ediyorum dogrusu .
Otoban kenarlari ve parklardaki yesilliklari gördükce o eski toprak araziler gelir hep gözümün önüne.
Bunlar aslinda saymakla bitmez , yanliz saat gec oldu bu konularla sizi daha fazla baymak istemem. Bir misal daha vermeden edemeyeceğim, gidenler bilir eskiden Tekirdagdan Istanbul araba ile 6 saat cekiyordu . Simdi tekirdag dan Ankara ya 6 saat de rahat rahat gidiliyor . ..

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Güzel bir açıdan bakmışın helal :hmmm
En basda son on yilda yapilan Yollarin tutarini düsündükce , onca paranin daha önceleri nereye gittigini düsünür oluyorum.
Yenilenen sehir hatti gemilerimizi gördükce ,yillardir eski gemilerin nicin cevremizi kirlettiginini düsünür oldum .
Barajlarin su seviyeleri en düsük cizgide oldugu halde vanayi actigimda fosur fosur su geldiginde , eskiden onca sular nereye giderdi ,cok merak ediyorum dogrusu .
Cöplerimiz haftalarca alinmazken simdi sabah aksam toplandigini görünce onca isci eskiden ne is yapardi cok merak ediyorum dogrusu .
Otoban kenarlari ve parklardaki yesilliklari gördükce o eski toprak araziler gelir hep gözümün önüne.
Bunlar aslinda saymakla bitmez , yanliz saat gec oldu bu konularla sizi daha fazla baymak istemem. Bir misal daha vermeden edemeyeceğim, gidenler bilir eskiden Tekirdagdan Istanbul araba ile 6 saat cekiyordu . Simdi tekirdag dan Ankara ya 6 saat de rahat rahat gidiliyor . ..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Başka teknolojiler gelecek ve o zaman 16gb olan hafıza kartı da yetmeyecek nasılsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt