Yardım 5s şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

nuso1903

Üye
    Konu Sahibi
5s şarj sorunu
arkadşalr ios8 güncelledim.

hücresel veri 3g filan kapalı,konum servis kapalı,spotlight arama kapalı,siri kapalı,icloud kapalı,yeni gelen sağlık,kitap filan herşeyi kapalı...

parlaklık full,touch id açık (sadece kilit için),wifi açık.

29 uygulama yüklü 11 oyun (asphalt 8 gibi ağır oyunlar yok).

fakat bunlara rağmen telefonu mesela elime alıyorum menüyü sağ sol yapıpı kapatıyorum şarj düşüyor

en ufak şeye şarj düşüyor whatsapp sömürüyor...

cihaz en fazla 4 aylık.

tavsiyeler?

acaba cihazı sürekli full boşaltıp sonra full mu yapmalıyım (genelde öyle yapıyorum)

weesel

weesel

Üye
Parlaklık full'se düşer tabi kardeşim. Parlaklığı azaltman lazım. Bi de güncellemeden önce de mi böyleydi yoksa güncellemeden sonra mı böyle bi sorun ortaya çıktı?

qery340

Üye
Kullanım ve bekleme sürenize baktınız mı ios8 yükledikten sonra bende aynı gidiyordu ikiside hard resetten sonra düzeldi. Tam tersi iOS 8 ile şarjda artış oldu bende

rodinatr

rodinatr

Üye
Bende de ayni sorun vardi bisey yapmadan sarj dusuyordu goturdum garantiye cihaz degisimi olacak

cici60

cici60

Üye
Apple'ın 17 Eylül akşamı tüm iPhone ve iPad kullanıcılarına sunduğu yeni mobil işletim sistemi iOS 8, önemli değişikliklerle birlikte geldi. Kullanıcıların en çok canını sıkan nokta ise 3G butonunun yeni sürümde yer almaması.

ARTIK SADECE 3G'Yİ KAPATAMAYACAKSINIZ

iOS 8 öncesinde kullanıcılar Hücresel Veri'yi açtıklarında '3G'yi kapatma opsiyonuna sahipti. Böylece iPhone'larda fazlasıyla şarj tüketen 3G'yi kapatabilen kullanıcılar Hücresel Veri açık konumdayken daha yavaş internet bağlantısıyla hem şarj ömrünü artıyor, hem de internetten kopmuyordu.

Ancak iOS 8 ile birlikte 3G butonu ortadan kalktı. Kullanıcılara tek sunulan seçenek ise Hücresel Veri ayarı... Bu ayarın kapanmasıyla internet tamamen kapanırken, ayrıca kullanıcılar 3G'yi kapatamıyor.

Bu da kullanıcıların canını fazlasıyla sıkmış durumda; zira 3G'yi şarj gitmesin diye sık sık kapatma yoluna giden kullanıcıların artık böyle bir seçeneği yok.

nuso1903

Üye
    Konu Sahibi
Apple'ın 17 Eylül akşamı tüm iPhone ve iPad kullanıcılarına sunduğu yeni mobil işletim sistemi iOS 8, önemli değişikliklerle birlikte geldi. Kullanıcıların en çok canını sıkan nokta ise 3G butonunun yeni sürümde yer almaması.

iOS 8 öncesinde kullanıcılar Hücresel Veri'yi açtıklarında '3G'yi kapatma opsiyonuna sahipti. Böylece iPhone'larda fazlasıyla şarj tüketen 3G'yi kapatabilen kullanıcılar Hücresel Veri açık konumdayken daha yavaş internet bağlantısıyla hem şarj ömrünü artıyor, hem de internetten kopmuyordu.

Ancak iOS 8 ile birlikte 3G butonu ortadan kalktı. Kullanıcılara tek sunulan seçenek ise Hücresel Veri ayarı... Bu ayarın kapanmasıyla internet tamamen kapanırken, ayrıca kullanıcılar 3G'yi kapatamıyor.

Bu da kullanıcıların canını fazlasıyla sıkmış durumda; zira 3G'yi şarj gitmesin diye sık sık kapatma yoluna giden kullanıcıların artık böyle bir seçeneği yok.

hücresel veri sürekli kapalı bende.

ve wifi sorunu da var arkadaşlar watsapp mesajları geç gönderiyor wifi ye çok yakın olduğum halde (süper online internette sorun yok) göndermiyor,birde clash of clans da mesela rakip ararken yine çok geç rakip buluyor..bazen bağlantı yok deyip atıyor.

rodinatr

rodinatr

Üye
senin cihazın servislik hocam hiç uğraşma ver servise yenisini versinler

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yazılımla alakalı bizim yurttaki Wi-Fi sürekli kopuyo telefonda whatsap Mesajları geç alıyo geç yolluyo bazen yollamıyor bile Buda ya whatsaptan ya da bizim yazılımdan sebep. Şarj konusuna gelince benimde eskisine göre şarj az gitmeye başladı öneri olarak hard reset atmamı tavsiye ettiler ama şuan pc olmadığı için yedekleme yapamıyorum yoksa atıp fark mı bakacaktım. iOS 8.02 güncellemesini bekleyin düzelmezse servise gider.

nuso1903

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımla alakalı bizim yurttaki Wi-Fi sürekli kopuyo telefonda whatsap Mesajları geç alıyo geç yolluyo bazen yollamıyor bile Buda ya whatsaptan ya da bizim yazılımdan sebep. Şarj konusuna gelince benimde eskisine göre şarj az gitmeye başladı öneri olarak hard reset atmamı tavsiye ettiler ama şuan pc olmadığı için yedekleme yapamıyorum yoksa atıp fark mı bakacaktım. iOS 8.02 güncellemesini bekleyin düzelmezse servise gider.

ios 8 le geldi bu wifi sorunu kesinlikle çünkü önceden çok daha hızlıydı

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve hsynkckygcı@
heathrow

heathrow

Üye

Hocam 3G'nin kapatılamaması konusunda ciddi misiniz?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yeni gelecek Güncelleme ile inşallah düzelir

rodinatr

rodinatr

Üye
Arkadasta 4s var aynu ios 7 de ldugu gibi 3g yi kapatabiliyor surum suan ios 8.. Enteresan

sLeepLe

sLeepLe

Üye
4s lte desteklemiyor sanırım o Yüzden 3G kapama vardır lte destekleyen cihazlarda 3G kapama yok lte kapama var

furkankaya559758

Üye
En iyi sürüm 7.1.2'ydi. Ben 8'e geçmiştim dün 7.1.2'ye döndüm.

nuso1903

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme gelmiş 8.02 güncelliyorum.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben güncelledim sanki şarj daha iyi oldu :hmmm