Satılık 5S GOLD KAPALI KUTU - VODAFONE FATURALI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
5S GOLD KAPALI KUTU - VODAFONE FATURALI
İPHONE 5S GOLD 04.03.2014 TARİHİNDE ANKAMALL VODAFONE SHOP TAN ALINMIŞTIR . 2190 TL FATURA TUTARIDIR . CİHAZ KAPALI KUTU JELATİNLİ OLUP İLK SİZ AÇICAKSANIZ . 24 AY GENPA VE TELESERVİCE GARANTİLİDİR .

FİYAT - 1900 TL . PAZARLIK VE TAKAS YOKTUR .
ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM VE HAVALE KARGO YÖNTEMİ İLE ALIŞVERİŞ YAPARIZ .
0553 533 20 60 NOLU TELEFONUMDAN ULAŞABİLİRSİNİZ .
GÜVEN VE REFERANS İÇİN FORUM DH - Iwan - nickim hakkımdaki yorumları okuyabilirsiniz .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mehmettech

mehmettech

mehmettech

Üye
resim koyarsaniz daha güzel olur

Never Back Down

Never Back Down

Üye
iyi satışlar kusura bakmayın anlamadığım birşey var
2190 TL ye alıp neden 1900tlye satıyorsunuz

EricNorthman

Üye
kusura bakma ama kardeşim :) sen bunu 1900 tlye zor satarsın :) telefoncular bile bu tarz cihazları 1500 tl ye vs. bozuyorlar.

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma ama kardeşim :) sen bunu 1900 tlye zor satarsın :) telefoncular bile bu tarz cihazları 1500 tl ye vs. bozuyorlar.
NERDE YAŞIYOSUN SEN JAMAİCA MI SAKARYA VE NECATİBEYDE 1750 TL YE ALIYORLAR . HAZIR MÜŞTERİSİ OLAN 1800 DAHİ VERİYOR .

RİCA EDİYORUM ALICI OLMAYANLAR YORUM YAPMASIN ...

gorkem1999

gorkem1999

Üye
Hmm güzelmiş bendede var iPhone 5 S çok memnumum tavsiye ederim.

Symbianize

Symbianize

Üye
fiyat iyi hayırlı satışlar

gkhntiktas

Üye
iwan selam dostum..dh tan aynı nick ile burdayım...cevabı güzel vermişsin ama...bende vereyim dedim...

arkadaşım senin memleketinde bu cihazdan 1500 e varsa ben senden 1600 e alayım 100 tane alayım...zaten elimi öpene 1800 ye satarım...ben birtek dh da sanardım böylelerini ama...

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
iwan selam dostum..dh tan aynı nick ile burdayım...cevabı güzel vermişsin ama...bende vereyim dedim...

arkadaşım senin memleketinde bu cihazdan 1500 e varsa ben senden 1600 e alayım 100 tane alayım...zaten elimi öpene 1800 ye satarım...ben birtek dh da sanardım böylelerini ama...
saol gökhan hocam teşekkür ederim .

Anil-D

Anil-D

Üye
telefonun resimlerinide görebilirmiyim

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
cihaz forum dışına satılmıştır . konu locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt