bertinos
Üye
5iromtoolbox[İmei Yedekleme Programı]
Benim bu konuyu açma nedenim ise; telefonlarda artan IMEI silinme sorunudur.
Bu sorunun yaşanmasının belirli bir nedeni yok. Benim şimdiye kadar duyduğum nedenler:
- Hangisi olduğu belirsiz bir custom rom'dan stock rom'a dönüş.
Bu nedenlerin ortak noktası var:
- IMEI siliniyor.
-Cihaz garanti dışı sayıp yaklaşık 350 TL anakart değişim parası istiyor.
Kimi kullanıcılar bu uygulamanın IMEI silinmesine en uygun çözüm olduğunu söylüyorlar.
Programın kullanımı basit. - IMEI Backup'a basıp yedek alınıyor. - Hafıza kartında "5Irom" klasörünün içindeki "imeibackup" klasörüne "5, 10 ve 11" adlı 3 tane .img dosyası kaydediliyor. Normalde bu klasörün yedeklenmesi yeterli deniliyor. Ancak tüm 5Irom klasörünü yedeklemek bana daha garanti gibi geldi.
- IMEI'nin silinmesi durumunda uygulamayı açıp IMEI Restore'a basıp yedeklerimizi geri yüklüyoruz.
Apk:
Onemli Not:PROGRAM ROOT YETKİSİ OLAN CİHAZLARDA CALİSMAKTADİR
Bu sorunun yaşanmasının belirli bir nedeni yok. Benim şimdiye kadar duyduğum nedenler:
- Hangisi olduğu belirsiz bir custom rom'dan stock rom'a dönüş.
Bu nedenlerin ortak noktası var:
- IMEI siliniyor.
-Cihaz garanti dışı sayıp yaklaşık 350 TL anakart değişim parası istiyor.
Kimi kullanıcılar bu uygulamanın IMEI silinmesine en uygun çözüm olduğunu söylüyorlar.
Programın kullanımı basit. - IMEI Backup'a basıp yedek alınıyor. - Hafıza kartında "5Irom" klasörünün içindeki "imeibackup" klasörüne "5, 10 ve 11" adlı 3 tane .img dosyası kaydediliyor. Normalde bu klasörün yedeklenmesi yeterli deniliyor. Ancak tüm 5Irom klasörünü yedeklemek bana daha garanti gibi geldi.
- IMEI'nin silinmesi durumunda uygulamayı açıp IMEI Restore'a basıp yedeklerimizi geri yüklüyoruz.
Apk:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onemli Not:PROGRAM ROOT YETKİSİ OLAN CİHAZLARDA CALİSMAKTADİR