DeV/AsA
Üye
Erdoğan direk 5G yi getirelim demiş, fakat herkeste 4G li tel olduğu için 4G devam edildi..
Evdeki internetin tadı yok biliyorsun belirli kotadan sonra hız düşüyor çok sinir bozucu ama cepte daha iyi hem taşınabilir istediğim yerde seyahatlerde çok işimi görüyor. Benim için hız önemliBenim internetten hızlıymış buda benım ev internet hızı
Sony Xperia XZ Premium cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi madem hazırlık yapılmış geçilemez mi hemen
Bana 3g hızı versinler kıtalar olmadın oda bana yeter fazla hızı türkiyenin alt yapısı kaldırmazBizim yurt dışındaki tanıdıkların vakti zamanında 3g ile gördüğü hızlara bile daha yeni erisiliyor çoğu yerde yarısı ancak var alt yapı yok nerdeyse 5g mi yok daha neler sükut hayal ancak
Önce kotalar ve limitli paketler kalksın altyapı değişsin rahata erelim sonra atıp tutsunlar
Benim evde akk sonrası cok fark olmuyor yavaşlama da bende genelde evde internet kullanıyorum malum paketler kotalı olunca cepte hızlı olsa ne işimize yararki 3 gb internet bir ay dayanamazsken isterse 10 g olsun ne işimize yararEvdeki internetin tadı yok biliyorsun belirli kotadan sonra hız düşüyor çok sinir bozucu ama cepte daha iyi hem taşınabilir istediğim yerde seyahatlerde çok işimi görüyor. Benim için hız önemli
5g hız olmayacaksa ve 4.5g den farklı olmayacaksa yeni telefon almaya gerek yok sadece gereksiz bir harcama olur benim telefon 1000 Mbps hız destekliyor soz de ama ben 50 gorsek her yerde onada şükretcem5G bugün geldiği zaman direk geçilecek diye bir dayatma asla olamaz.
Mesela bir örnek vereyim dış ülkelerde yavaş yavaş 2G şebekeyi kapatıyorlar hatta birçoğu kapatmış kalan ülkelerin birinde Vodafone hala bu şebekeyi kullanan kişiler ile birebir görüşüyorlarmış ve tabi bu görüşme sırasında da cihaz kampanyası yaparak işlem yapıyor.
Bu örnekte olduğu gibi kaç seneler sonra gerek duyulmayan bir şebeke kapatılıyor, elimizdeki/elinizdeki 4G uyumlu cihazlar sizleri daha çok seneler idare edecektir. Zaten çoğunluk adına düşüncem en aşağı 3-4 sene kullanılıp değiştiren bir hale geldik o yüzden endişelenmeye ne olacak acaba gibi düşüncelerden çok altyapı sorunlarını daha çok ısrar ve bildirme ile çözmek gereklidir.
Türkiyede bana gore 2g 10 yıl kaldıramazsın neden dersen bazı yerlerde sadece 2g çekiyor ben bunu şahit oldum 3g ve 4.5g direkleri olmayan cok yer varken 2g iptal etmek cok erken5G bugün geldiği zaman direk geçilecek diye bir dayatma asla olamaz.
Mesela bir örnek vereyim dış ülkelerde yavaş yavaş 2G şebekeyi kapatıyorlar hatta birçoğu kapatmış kalan ülkelerin birinde Vodafone hala bu şebekeyi kullanan kişiler ile birebir görüşüyorlarmış ve tabi bu görüşme sırasında da cihaz kampanyası yaparak işlem yapıyor.
Bu örnekte olduğu gibi kaç seneler sonra gerek duyulmayan bir şebeke kapatılıyor, elimizdeki/elinizdeki 4G uyumlu cihazlar sizleri daha çok seneler idare edecektir. Zaten çoğunluk adına düşüncem en aşağı 3-4 sene kullanılıp değiştiren bir hale geldik o yüzden endişelenmeye ne olacak acaba gibi düşüncelerden çok altyapı sorunlarını daha çok ısrar ve bildirme ile çözmek gereklidir.
Bundan ziyade milyonlarca eski tip telefon kullanıcısı abone var bunlar 2g standartı kapatılırsa ne yapacaklar.Türkiyede bana gore 2g 10 yıl kaldıramazsın neden dersen bazı yerlerde sadece 2g çekiyor ben bunu şahit oldum
İptal edilsin yada edilecek dememiştim. İptal etmeyi Türkiye deki hiçbir operatör yapamaz müşteri kaybetmeyi göze alamazlar. Örmek olarak verdiğim olay yukarda alıntı yaptığım "4G li telefonlarımız ne olacak" gibi yoruma istinaden. Bende sürekli hız görmüyorum işim olduğu zaman hız almak için LTE geçiyorum diğer zamanlar hep EDGE hızında kalır.Türkiyede bana gore 2g 10 yıl kaldıramazsın neden dersen bazı yerlerde sadece 2g çekiyor ben bunu şahit oldum 3g ve 4.5g direkleri olmayan cok yer varken 2g iptal etmek cok erken
Bana aylık maximum 20 gb yetiyor ve cep de yeterli tabi bu kişiden kişiye değişirBenim evde akk sonrası cok fark olmuyor yavaşlama da bende genelde evde internet kullanıyorum malum paketler kotalı olunca cepte hızlı olsa ne işimize yararki 3 gb internet bir ay dayanamazsken isterse 10 g olsun ne işimize yarar
Banada yeterli olurda malum fiyatlar uygun olmuyor ben ankarada oturuyorum doldu düzgün 3gsm kirketının de 4.5g si yok en fazla alışveriş merkezinde var oda zaten yavaşBana aylık maximum 20 gb yetiyor ve cep de yeterli tabi bu kişiden kişiye değişir
Laptopa AC standardı wifi kartı almayı düşünüyordum ama vaz geçtim bizde bu hız varken gereksizBu ülkede upload da ayrı bir rezalet. 3 mbps nedir arkadaş. Bugün 20 dk lik bir video çeksen fu ll hd. 2-3 gb oluyor. Sonra bekle ki saatlerce yüklensin.
Günümüz şartlarında gereksiz, usb değil de doğrudan wifi kartını değiştirmek.AC destekli usb wifi var aliexpresste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?