Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5G beklentileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep
Üye
Konu Sahibi
5G beklentileriniz
Arkadaşlar teknoloji müthiş bir hızla gelişiyor. 3G ülkemizde yeni ve çok hızlı. Yakında 4G var peki sonra acaba 5G'de falan ne olacak biz bi linke tıklamadan mı sayfayı açar acaba?
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Profilime bakarsanız ben 5G ye geçtim bile
Çok kullanışlı oluyor canım bu 5G,ışınlanıyor mübarek çok hızlı çook
'Davut
Üye
İnternet fiyatları iner...
3g hızlı mı ...? çok yavaş bee....çekmeme ihtimali var...Gelsede biz bayağı yaşlanırırız... o zaman her halde 30-35 gibi birşey olurum...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
5g uyumlu telefonlar çıkar ilk başta
3 kamera lazım ama
1g konuşmak, 2g hem konuşmak hem mesaj , 3g hem konuşmak hem mesaj hem de görüntülü konuşma , 5g nasıl olacak Ağız kokusu falan da mi gidecek
Aziz™
Üye
3G çok basit bir teknoloji.Türkiyede 3G yi bilen ilk insanlardan biriyim.daha 2004 yılından beridir biliyorum ki o zaman googlede 3G yazdığım zaman sadece bir sayfa çıkıyordu zaten oranın kendi dergisinden öğrenmiştim.daha 2004 yılında 3G haberleri çıkınca yurt dışındaki ülkeler 4G adımlarını atmıştı haberlere göre.işin en ilgi çekici tarafı 4G değil 5G olması olacaktır kesin.
tabi işin ağırlığı internet hızına verileceği kesin birşey.telefonlarda müthiş bir hızda internet hizmeti sunulacaktır.bunun dışında görüntülü konuşmanın yanında video konferans seçeneği kesinlikle olacaktır.yani şimdiki var olan özellikleri dahada üstünleştirip piyasaya sunacaklardır.Tabi bunlarla uyumlu telefonların bilgisayarlardan hiçbir farkı olmayacaktır
Yağmur
Üye
3g de hayatımızda çok birşey değiştirmedi 5gde değiştirmez...
Love Prince
Üye
daha 3g ye geçmedim 5g ye kadar oooo çok var
arslansem
Üye
Ne aceleniz var yahu daha 3g ye geçemedik biz
kemal21
Üye
5g gelince telefonum uçsun istiyorum
Aziz™
Üye
bende uçan halı istiyorum
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
5g gelse sanki çok bir şey olacak 3g yi kimler kullanıyor ki ?
Aziz™
Üye
Hakkari ve Şırnak bölgelerinde Vodafone istatistiklerine göre 3G kullanımı her ay 40 GB oluyormuş..
kullanan çok var ama zaten bunun bu kadar abartılması yani senin dediğin gibi gelse ne olacakki
zaten teknoloji gelişimine bağlı 5G çok normal birşey o kadar abartılmaması gerek haklısın...
mazlum1790
Üye
bence o bilim kurgu filmlerinde yapılan iletişimler gibi olacak