58oo power tuşu problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<zxc

<zxc

Üye
58oo power tuşu problemi
herkeze merabalar uzun süredir 5800 bölümnde değildim telefonum ekran sorunundan dolayı onu hallaettmim fakat simdide power tusu calismiyor telefonu açma içini yani çok iyi b ilirim fakat arızanın tam olarak nerde olduğunu anlamadım biyerlere bastırnca kendi kendine açıldı baska sekilde açmanın yolunu arıyorum pcden yada kısadevre cınsı gıbı degısık yollar lutfen yardım simdiden allah razı olsun sizden

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Servise götür power tuşunu değiştirt arızalı ise.

<zxc

<zxc

Üye
son gelişmeleri aktarim kücük servise verdim kadıköyde yapamadı board arızalı değişmesi lazım dedi ama bana sacma geldi board )anakart) arızali olsa idi şarj olmazdı sarj ekranı gelmezdi ve dknmatik panel calışmazdı oyuzden daha buyuk ve pro bir yere verdim yine kadıköyde basta 20 tl 20 dk dedi sonra geldiğimde işi uzun pzt gunu dedi bklm nolcak sonu yoksa 5800 gözlerini sonsuza dek yumacakmı :D ozaman organlarını lcd sini kasasını dknmtk panelini organ baışı yaparım :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Az çizikliyse dokunmatik paneli hayrına bağışlasana bana :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ekrana ben talip oluyorum :)

mcRaLemRem

Üye
benimde power tuşu çalışmıyor ve kendi bulduğum yöntemi yapıyorum. Nedir o yöntem? :) Alarm kurucaksınız. Telefonumda her saat başı alarm kurdum. Peki ne işe yarıyacak alarm? Telefon kapalı iken alarm çalabilmekte ve telefon kapalı iken alarmı durdurduğumuzda "Telefon açılsın mı" diye soruyor. Evet diyip açıyoruz. Restart atacağımız zaman alarmı birkaç dakika ileri kurup bataryayı çıkarıp takıyoruz. Kolay gelsin. :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
teknik serviste 10 20 lira verip tuşu değiştirmek daha mantıklı değil mi ? ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...