5800xm kullananlar sınırsız internet hızınızı 2 kat artırın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
5800xm kullananlar sınırsız internet hızınızı 2 kat artırın
çok bağlantı kurarak her bağlantıya video indirerek 5800xm 4 ayrı bağlantıyı kaldıra biliyor .size gelen ayarların ismini ayarlardan bağlantı hedefler den gelen ayarların ismini değistirin bağlantı ismine 1 yazın 2,3,4 dördünüde bağlantı isimlerini 1,2,3,4 yapın erisim tokta ismine dörtdüde değisik olsu sallayın kafadan turkcell.avea .hasan,meğme t bağlantı ayarını her zaman sor u seçin interne te girecenenizde şecenekler
1
2
3
4 gelecek ayrı ayrı yapın .opera mini opera mobile indirin

omr bşr

Üye
ayrıntılı açıklarmısın

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Ayrıntı nokia Symbian telefonlarda bağlantı ayarlarındaki örnek vodafone internet şimdi bu bölümde seçenek diyoruz yeni bir internet ayarı nı telefon otamatik yapıyor kaç adet yaparsan yap sonra kendi tarayıcısı ile birini opera ile birini işte böyle tarayıcıların içinden seçim yapabilirsin

akababa

Üye
biliyorum demek istediğini uyanıklık yapıyorsun ama yinede vodafon yermi ben bi tarayıcıdan vodafone internet ayarıyla girerken diğer tarayıcıdan vodafone live den giriyorum senin dediğin ayarı yapıyorm ama sanmıyorum yoksa farkına varırdım

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
video indir aynı anda 2 farklı bağlantıyla 2 ayrı viedo indir bağlanti yöneticisinden bak bağlan tı hızını gözünle gör

muxo

muxo

Üye
denendi bir fark olmuyor.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Yanlış anlıyorsunuz internet hızlanmıyor 96 hızında indirme yaparken yine 96 hızında diğer uygulama veya tarayıcıda işinize devam ediyorsunuz

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
vodafone nin live ve internet ayarı var ,telefonun kendi tarayıcısından internete girerken bağlantı seçenekleri gelecek live şeçiyoruz video indiriyoruz video inerken menü ye basıp uygulamaları açıp operaya giriyoruz google den bir site ararken internet seçenekleri geliyor vodafone interneti seçiyoruz video indiriyoruz video inerken menü ye basıp bağlantılar bağlantı yönetisine bakıyoruz 2 bağlantı olacak
vodafone live
Vodafone internet
Eğer iki bağlantı varsa tamam şeçeneklerden bilgi var bakın hızı görün geri deyin live ve interne 96kbp indiriyor ikiside bunu yapabilirseniz 2 kat hızı anlarsınız

- - - Eklendi - - -

yapın görün

- - - Eklendi - - -

internete girerken bağlantı şeçenek leri gelecek gelmiyorsa erisim noktasını gerektiğinde sor diye ayarlayın

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş ben yaptım biraz fark oldu gibi saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt