5800XM Kendi kendine kapanıyor YARDIm..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dr_WaLkeR_

Üye
    Konu Sahibi
5800XM Kendi kendine kapanıyor YARDIm..
:allalla:İyi günler arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın 5800XM Telefonum var ve belli süre sonra kendi kendine kapanıyor servise götürdüm yeni yazılım attılar kapanma sorunu geçdi sandım ama tekrarlıyor office garmin ve adobe programlarını yükledim Lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Tekrar servise ver.Bırak onlar ugraşsın.Zaten 3 kere aynı hatatadan giderse yenisini veya parasını vermek zorundalar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim hafıza kartındaki bilgileri yedekle ve format at..bu durumlar genellikle uyumsuz programlardan kaynaklanıyor..

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
ilk önce telefonunu kapat..sonra kamera+yeşil+kırmızı+açma tuşlarına basılı tut telefon açılana kadar.tarih saat yazdıktan sonra dosya yöneticisine gel ve hafıza kartını seç.seçeneklerden hafıza kartı seçeneklernde biçimlendir vardı galiba.sorunun hallolucaktır.

Dr_WaLkeR_

Üye
    Konu Sahibi
denedim arkadaşlar teknis servise 3 kere aynı hatadan gidince değiştiriyorlarmı kesin adamlar bunun içini açacak yapmak için ve içi açılmış bir telefon olacak 2-3 günlük telefon :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt