5800XM İstenmeyen Ve Kalkmayan Uygulamaları Kaldırmak???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FvZCgLyN

Üye
    Konu Sahibi
5800XM İstenmeyen Ve Kalkmayan Uygulamaları Kaldırmak???
Arkadaşlar telefonda gereksiz bir sürü program var hem c:/ de çok fazla yer kaplıyor hemde elimin altında gereksiz bir sürü program bulunuyor bunları nasıl kaldırabilirim acaba siteyi baştan aşşağıya gezdim gözüme çarpan hiç birşey olmadıda.. Yardım ederseniz sevinirim..

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
kardeşim sistemdeki gömülü uygulamaları kaldıramazsın bunun için telefondan direk bir müdehale söz konusu değil ama illa kaldırmak istiyorsan Nokia Firmware Editör ve Firmware Cleaner programları var ama son yazdığım program sadece C6 FW yazılımlarda çalışır diğer Nokia Firmware Editör programını ise kullanmayı bilmiyorsan sitede mevcut önce iyice araştır hangi yazılım nasıl silinir tüm dosyaları nasıl kaldırılır
kısaca bilgin yoksa bayağı çalışma denem yağman lazım :ehe
şimdiden kolay gelsin

FvZCgLyN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sistemdeki gömülü uygulamaları kaldıramazsın bunun için telefondan direk bir müdehale söz konusu değil ama illa kaldırmak istiyorsan Nokia Firmware Editör ve Firmware Cleaner programları var ama son yazdığım program sadece C6 FW yazılımlarda çalışır diğer Nokia Firmware Editör programını ise kullanmayı bilmiyorsan sitede mevcut önce iyice araştır hangi yazılım nasıl silinir tüm dosyaları nasıl kaldırılır
kısaca bilgin yoksa bayağı çalışma denem yağman lazım :ehe
şimdiden kolay gelsin

Kardeş çok teşekkür ederim. Peki şöyle bi sorum olsa bi firmware var benim çok beğendiğim onu atmam için bana biraz bilgi versen forumda tam anlamıyla ona değinmemişlerde bende tr sitelerinde bulamadım tam anlamıyla... Link atmam umarım sorun değildir...

Bunu daha önce gördünmü veya bizzat yapan varmı??? Varsa yardım ve dosyalarını rica ediyorum..

klavye13

Üye
gömülü uygulamaların çoğu gereksiz. Bunları direk telden silebilsek keşke.

----------Eklendi @ 13:50:10 ---------- Yazıldı @ 13:39:14 ----------

gömülü uygulamaların çoğu gereksiz. Bunları direk telden silebilsek keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt