5800xm en son sürümü v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
5800xm en son sürümü v40 çıkmıştır..
ALINTIDIR
evet arkadaşlar dediğim gibi v40 yeni sürüm avrupadayayınlandı. fakat henüz türkiye nokia tarafından onaylanmadığı için nokia updater bunu görmeyecektir.

ben kendi telefonumu yeni sürümüne güncelledim farklı programlar kullanarak

gelen yenilikleri aktarayım size de daha fazla heyecanda kalmayın

öncelikle ipohe larda olan hayranlıkla taktir ettiğimiz kinetic scrolling özelliği artık telefonlarımızdaa.....

bunun yanı sıra dısarıdan aranırken,telefonunuzu çıkarırken kendiliğinden açıldığı olmuştur herhangi biyere dokunup.Ve nokia buna çözüm getirmiş. iphone olduğu gibi cevap verirken artık ekranı sürüklemek geriyor.Yani bu sorunda tamamen çözümlenmiş.

mamafih, 2. mesaja geçerken kasma olayı hepimizi bezdirdiği kesindi.veeee
evet nokia bunuda çözmüş arkadaşlar sorun kalmamış artık gönül rahatlı ile mesaj yazabiliriz artık

evet arkadaşlar bunlar benim kesfettiklerim,daha kurcalıyorum fark ettiğim yenilikleri bildireceğim...

paylaşım, paylaştıkca çoğalır.

Teşekkürü çok görmeyelim..

scuf

scuf

Üye
günaydın v40 çıkalı bir asır geçti nerdeyse :ehe

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
arkadaşım yazıyı okumadan yorum yapıyorsun türkiye de daha çıkmamıştı yani Product code değiştirip yüklüyorduk şimdi türkiye onaylamış Product code değişmeden gelmiş güncelleme

scuf

scuf

Üye
ALINTIDIR
evet arkadaşlar dediğim gibi v40 yeni sürüm avrupadayayınlandı. fakat henüz türkiye nokia tarafından onaylanmadığı için nokia updater bunu görmeyecektir.

burayı bir daha okumanı tavsiye ederim arkadaş v40 ı daha yeni keşfetmiş heralde + olarak daha türkiyedeki tüm telefonlara gelmedi güncelleme bunun türkiyenin onaylamasıylada alakası yok şu ana kadar nokia ile resmi yoldan güncelleyen bir çok arkadaş var onlar nasıl yaptılar o zamn , nokia telefonun seri no suna göre sırayla güncelleme gönderiyor bence sen yazıyı okumdan yorum yapmışsın :D

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Ya şuna bi açıklık getirelim şimdi nasıl yukleriz v40ı?

scuf

scuf

Üye
1) nokia bayisi oturduğunuz yere yakınsa hiç uğraşmadan gidip nokia shoplarda ücretsiz yükletin,
2) telefondan veya nokia pc suite den güncellemenin sizin telefona verilip verilmediğine bakın eğer yükleniyorsa yükleyin ( not yükleme esnasında elektirikler kesilirse telefonun açılmama riski var )
3) bu 2 yolladada yükşeme yapamıyorsanız forumda nss ile yükleme metodu var Product code kod değiştiripte bunu önermem ama son çare bu yöntemide kullanabilirsin.

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Kod değiştirme istemiyorumda Teknosa da yapıyor olabilirler. Bilginiz varsa lütfen söyleyin. Bide nokia software yukledim ama elektrikler gidipte tekrar açılmazsa telefon çöpe mi atıyoruz :D

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
1) nokia bayisi oturduğunuz yere yakınsa hiç uğraşmadan gidip nokia shoplarda ücretsiz yükletin,
2) telefondan veya nokia pc suite den güncellemenin sizin telefona verilip verilmediğine bakın eğer yükleniyorsa yükleyin ( not yükleme esnasında elektirikler kesilirse telefonun açılmama riski var )
3) bu 2 yolladada yükşeme yapamıyorsanız forumda nss ile yükleme metodu var Product code kod değiştiripte bunu önermem ama son çare bu yöntemide kullanabilirsin.

burda böle demişisin bu kodu değiştirmeden güncelleme çıktı demek istiyor konuyu açan arkadaş

scuf

scuf

Üye

bu cümlesinden bu arkadaşında nss ile kod değiştirerek yüklediği anlaşılıyor yalnız :D

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Şimdi guncelleme yparken elektrk gderse gder mi tel. :(

scuf

scuf

Üye
bir daha açılmayabilir sonuçta servise göndermen gerekir hiç yoktan bu sorunu sadece serviste halledebiliyorlar çünkü .

mrchakal3

mrchakal3

Üye
o zaman hiç yuklemesem mi çünü Antakya'da Nokia Shop yok . Elektriklerde gitmez ama hani her ihtimale karşı kaç dakikada yukleniyo ortalama guncelleme ve nasıl yukleniyor. Usbyi takıp softwareyi mi, açıcam bitek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt