!!!!! 5800m çöktü napabilirim. ACİL lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suphi8

Üye
    Konu Sahibi
!!!!! 5800m çöktü napabilirim. ACİL lütfen
ilk önce başarılı bir şekilde c6 ya çevirdim. fakat memnun kalmayınca orjinale çevirmek istedim. ilkin bütün dosyaları tamamladım. hatta ogm v5 çalışmadı. virtual_pkey_v4 yükledim. turkish red seçeneğini göremeyince british bilmem neyi seçtim. flashladım. bi sitede bulduğum yönergelerde telefonun ekranda local mode çıksın kabloyu çekebilirsiniz yazıodu. bekle bekle çıkmasın. o arada noldu bilmiyorum. çıkardım kabloyu. açma kapamaya basıyorum. telefon yalnızca titreşiyo. başka bi numarası yok. hiçbi ışık yanmıyo fln. şimdi tekrar flashlamayı deniyorum. flashlayabiliyorum fakat telefon açılmıyo.

acil yardım lütfen.

Aesir

Aesir

Üye
C6 flashla .ini kullanmadan. 3 dosyayı seç flashla. Sd kartı takmadan dene... SE W810i de yaşadım bir kaç flash ile denemeler ile düzelmişti. Zaten bu durumda flash dan başka seçeneğin yok :S

suphi8

Üye
    Konu Sahibi
Açılmayan Nokia Telefonlara Ölü Yazılım Atma %100 Çalışıyor konusuna girdim. dediklerini aynen yaptım fakat değişen pek bişey olmadı. izlediğim adımlar:

virtual pkey smart card v4 diye bi uygulamayla jaf emulatoru acıyorum
BB5>Dead USB>Manual Flash>Factory Set i işaretle.
use ini den rm 356 yı seç.
sonra british ısles red yazıyo.bunun altındaki menüyü açıp euro 2 turkey seçeneğini seçip flasha basıyorum
sonra ilk uyarı mesajına evet dedikten sonra
WARNING!!! WARNING!!! WARNING!!!
CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING FIELD 208!!!continue?
buna da evet dedikten sonra flash işlemi başlıyo.
power düğmesine basıyorum bi kere. telefonu buluyo.
flashlıyor. artık flash işlemi bittikten sonra.::
Write result 27: 1701
Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx...
Rebooting...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
tam bu sırada ekran garip garip yanıp sönüyor. 3 4 defa. beyazken siyah oluyo. tekrarlıyo.
ardından gelen uyarı mesajı:
Phone didn't respond if the phone is not started and connect to usb then press yes to continue. ıf phone is not responding press no. evet-hayır?
hayıra basınca direk çıkıyo. tekrar flashlıyorum bu sefer evet diyorum.
pooling phone... satırının altına şunlar geliyo.:
Phone not found...
Second try...
Phone not found...
Done!

ne yapmalıyım.:ah:bilmm:hmmm

tabi programlar var diye yüklemedim tekrardan ama şimdi linklere girip indireyim bir de öyle deneyeyim.

denedim phoenix programının ayarlarını yapıyorum önce. ardından flashing>fw updatee giriorm. product code nin yanındaki ... ya tıkladıgımda hicbisy bulamyorm. telefonun modeli de seçtim durum cubugunda yazıo. ... ya tıkladıgımda karsıma cıkan yazı:
neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the product cannot be identified...

phoenixde işe yaramadı.

genel olarak soracagım sorular da var.
telefondan umudu kesmem gereken tehlikeler de var mı flashta? yani direk çöpe gitmesine neden olacak?
istediğim kadar flash yapabiliyo muyum düzelene kadar? yoksa bi süreden sonra iflas eder mi?
garanti kapsamına girmiyo ama.gidip tel çalışmıyo diye garantiye gönderesim var servis bedelini ödememek için-hoş serviste de tam olur mu onu da bilmiyorum daha fazla bozarsalar fln-.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
local mode falan yazsın cekme sen kabloyu zaten kendisi otomatik baslayacaktır. yukledigin fw ye dikkat et rm 356 olsun v51 olsun calısmazsa pm at

pcwolf

pcwolf

Üye
V51 hack yönergelerini doğru düzgün okuyup tekrar flaşlayın ve başka product kod girmeyin orda ne yazıyorsa onu yapın. Ayrıca telefon açılana kadar usb bağlantısını kesmeyin.

SilentOne

SilentOne

Üye
nasıl bir mantıktık flashlama işlemi bitmeden tel çılmadan kablyu çekmene şaşırıyom.....

emreköse

Üye
5800 ekran siyah açılmıo ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt