5800'ın Zarar Testleri

Sponsorlu Bağlantılar

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
reklam başka birşey değil telefonu montun cebine koymuştum bi sabah kalktım ekranda sanki havai fişek şeklinde çatlama olmuş sorun olmaz derken telefon elimden kaydı yarım metre falan ekran 4 parça ama güzel tarafı hala dokunmatiğin çalışması ölece duruyor bekliyorum ki kendiliğinden hata versinde ekranıda servise kakalim :)))

• Beğen
Tepkiler: ahmetcancanturk

xennon

Üye
B ide bu videolara bakın :D

trance355

Üye
google yazsanız bile 2000 den fazla uyduruk şekilde ekranın çatladığını görebilirsiniz ekranı çok cırt osursanız çatlıyor bilesiniz..

zekaibe

Üye
1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
araba tekerinin altında sağlam kalacakmış :d:

punqermojo

Üye
Yalancılar çamaşır makinesine koydum bi daha çalışmadı servise yolladım :(
akılsız :D

--------------- Ekleme ---------------

puhahhaa o deglde bu videoyu izleyin :D:D Hiçbirşey göründügü gibi degildir bu telefndan bunu beklermiydiniz :D:D:D

rbg12

rbg12

Üye
altı üstü bi telefon var mı bu kadar eziyete gerek:hmmm sonuçta 500 lira veriyosun

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Süper ya

kartal158

kartal158

Üye
çılgınca

his1

Üye
Bu telefonu yere düşünce filan kırılmasın diye böyle yapmışlar adam isteyip de kıramıyor.

americanboy

americanboy

Üye
yurtdışında bedava nerdeyse bu telefon peynir ekmek gibi alıp kafa yapıyolar telefonla ha bu arada sölim telefonun testlerini izledim kimse aldanmasın her testte ayvayı yedi telefon resimlerde öle göründüğüne bakmayın her testte bir telefon pert ettiler

cemorhun

Üye
google yazsanız bile 2000 den fazla uyduruk şekilde ekranın çatladığını görebilirsiniz ekranı çok cırt osursanız çatlıyor bilesiniz..

O ekranı osurarak çatlataçak G.. var mı sende :)))

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
yuh be yazık valla hakkatende arkadaşların dediği gibi benim içim acıdı valla ne bu telefon fabrikadan çıktığına pişman olsa gerek resmen canına okudular ama hakkını vermek lazım telefon hala çalışıyor ama ekran bitmiş durumda eee o kadar olacak sonuçta LCD ekran bu kadar da çok normal işte NOKIA kalitesi diyecek başka söz yok....helal sana NOKIA :oke::aha:

maps_331

Üye
yalan bunlar ya yagmurda bile bozuldu benimki

--------------- Ekleme ---------------

kendine geldi ama arasıra kapanıyo sadece sarjda acılıyo

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
çamaşır makinesine atan arkadaşım şaka yapmıyosan eğer bir de kurutma makinesi dneseydin ya belki çalışırdı:d:

scriptr

Üye
Ben geçen hafta telefonumu suya düşürdüm. hiç kurulama gereksinimi duymadım. telefon kendi kendine kuruduktan sonra açtım ve sorunsuz sıkıntısız. sanki donma gibi şeyler de azalmış gibi :D :D

Üst Alt