5800'ın şarj'ı ........ :@ :@ :@ Lütfen Gelin Bi Bakın. Çıldıracam.. :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
5800'ın şarj'ı ........ :@ :@ :@ Lütfen Gelin Bi Bakın. Çıldıracam.. :@
arkadaşlar benim 5800'ın şarjı öyle böyle değil çok az gidiyor.. akşamdan sabaha kadar şarjda oluyor sabah 7'den itibaren okula gidiyorum.. hiç kullanmadığım halde öğlenden sonra 2-3 diş inmiş oluyor.. sadece hocadan gizli saate bakıyorum.. saat 5 gibi 1 ya da 2 diş kalıyor.. servisle okuldan eve kadar yarım sürüyor ama 15 dakika internete giriyorum şarjı bitiyor ve yarı yolda kalıyorum... sizce sorun ne olabilir..? lütfen mesajlarınızı esirgemeyin yardımcı olun.. Teşekkürler ;D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
nokia adam gibi bi baTarya buLsaymisTa boyLe arkadan LafLar isiTmeseymis

ekran parLakLigini kis.dokunmaTik TiTresim-Tus sesLeri aciksa kapaT.oTomaTik dondurmeyi kapaT.

az da oLsa farkedecekTir.baska cozumu yok zaTen.
bn sabah aLiyorum hicbsy yapmazsam aksam 9'a kdr hic eksiLmiyor.ama sabahTan beri eLimdeyse aksam 7 gibi biTiyor.

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
nokia adam gibi bi baTarya buLsaymisTa boyLe arkadan LafLar isiTmeseymis

ekran parLakLigini kis.dokunmaTik TiTresim-Tus sesLeri aciksa kapaT.oTomaTik dondurmeyi kapaT.

az da oLsa farkedecekTir.baska cozumu yok zaTen.
bn sabah aLiyorum hicbsy yapmazsam aksam 9'a kdr hic eksiLmiyor.ama sabahTan beri eLimdeyse aksam 7 gibi biTiyor.

beni anlamıyorsunuz.. tam dolu batarya hiç kullanmadığım halde öğlen yarıya iniyor. 5 gibi filan bitiyor.. ya enerji sızması v.s. birseler olduğunu düşünüyorum.. bana öyle tiyolar lazım.....

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Bataryan Problemli İstersen Yeni al öyle dene veya servise yolla

punqermojo

Üye
Kardeşim sanırım bataryan mefta yani ölmüş yeni bir batarya almanı tavsite ederim(Orjinal)

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Merhaba Arkadaşım Umarım Yazdıklarım İşine Yarar Çünki Bu Benim Başıma Gelen Benzer Bir Duruma Benziyor Belkide Alakasız...
Çok Dikkatli Oku...

Telefonun bataryasını - GENELDE - telefona takılı iken şarj ederiz bunu herkes bilir...
Sen bunun dışında bataryayı telefondan çıkartıp şu son günlerde moda olan ucuz çin malı her bataryaya uyan üzerinde iki metal iğneye benzeyen ve sürükleyerek hareket ettirip bataryanın + ve - kutuplarına göre ayarladığın şarj cihazlarından birini kullanarak bataryayı şarj ettiysen eğer,(ki bu benim başıma geldi ben yaptım)
BURASI ÇOK ÖNEMLİ..!
5800 XpressMusic'in bataryasında telefonun üzerinde bulunan 3 adet metal çıkıntının girebileceği 3 adet yuva var ve bu yuvaların içinde uçalrı sivri ve yaylı çıkıntılar var bunlardan biri + biri - biride nötr dür,
eğer o kalitesiz şarj cihazını kullandıysan ve metal uçları bu yuvalara taktıysan o yaylar geriye doğru kaçmıştır ve bu durum telefonun içindeki metal çıkıntılara tam temas etmediğinden yada düzensiz temas ettiğinden bu bataryanın kararsız enerji transferine yol açar...

Eğer böyle bir şey yaptıysan - YADA BUNA BENZER BİR DURUM OLDUYSA - bataryanı çıkar nolmal bir dikiş iğnesi ile o yayları her iki taraflarından dışa doğru hafifçe çek çok değil ama sonra tekrar bataryanı bitir ve sarj et dene...
Umarım düzelir ki böyle bir şey olduysa kesin düzelir...
ben neredeyse telefonu satacaktım peki bunu nasıl anladım....
o lanet cihazı kullandım telefon deli gibi şarj yemeye başladı gereksiz yerlerde kapandı tesadüf başıma şöyle bir olay geldi telefonu masaya bırakırken hafifce elimden bıraktım neredeyse 0.5 cm yüksekten belkide daha az telefon masaya çarpınca kapandı şüphe duydum telefonu çok sarsmadan kapağını çıkartım ve gördümki batarya yerinden bir kaç milim çıkmış dikkatli baktım ki yaylar içe doğru kaşmış ve tüm bu dengesizlik bundan....
İŞTE BU KADAR

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşım Umarım Yazdıklarım İşine Yarar Çünki Bu Benim Başıma Gelen Benzer Bir Duruma Benziyor Belkide Alakasız...
Çok Dikkatli Oku...

Telefonun bataryasını - GENELDE - telefona takılı iken şarj ederiz bunu herkes bilir...
Sen bunun dışında bataryayı telefondan çıkartıp şu son günlerde moda olan ucuz çin malı her bataryaya uyan üzerinde iki metal iğneye benzeyen ve sürükleyerek hareket ettirip bataryanın + ve - kutuplarına göre ayarladığın şarj cihazlarından birini kullanarak bataryayı şarj ettiysen eğer,(ki bu benim başıma geldi ben yaptım)
BURASI ÇOK ÖNEMLİ..!
5800 XpressMusic'in bataryasında telefonun üzerinde bulunan 3 adet metal çıkıntının girebileceği 3 adet yuva var ve bu yuvaların içinde uçalrı sivri ve yaylı çıkıntılar var bunlardan biri + biri - biride nötr dür,
eğer o kalitesiz şarj cihazını kullandıysan ve metal uçları bu yuvalara taktıysan o yaylar geriye doğru kaçmıştır ve bu durum telefonun içindeki metal çıkıntılara tam temas etmediğinden yada düzensiz temas ettiğinden bu bataryanın kararsız enerji transferine yol açar...

Eğer böyle bir şey yaptıysan - YADA BUNA BENZER BİR DURUM OLDUYSA - bataryanı çıkar nolmal bir dikiş iğnesi ile o yayları her iki taraflarından dışa doğru hafifçe çek çok değil ama sonra tekrar bataryanı bitir ve sarj et dene...
Umarım düzelir ki böyle bir şey olduysa kesin düzelir...
ben neredeyse telefonu satacaktım peki bunu nasıl anladım....
o lanet cihazı kullandım telefon deli gibi şarj yemeye başladı gereksiz yerlerde kapandı tesadüf başıma şöyle bir olay geldi telefonu masaya bırakırken hafifce elimden bıraktım neredeyse 0.5 cm yüksekten belkide daha az telefon masaya çarpınca kapandı şüphe duydum telefonu çok sarsmadan kapağını çıkartım ve gördümki batarya yerinden bir kaç milim çıkmış dikkatli baktım ki yaylar içe doğru kaşmış ve tüm bu dengesizlik bundan....
İŞTE BU KADAR

ben o cihazı kullanmadım ama yinede gerçekten çok teşekkürler. uzun uzun anlaşılır yapmışsın ve bu arada o bataryayı kontrol edecem.. ;)

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
yardımcı olabildimse ne mutlu tşk ederim ne demek

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Benimki de az gidiyor. Cepnet paketi bitince servise gönderecem eğer düzeltmeden gönderirlerse yasal hakkım neyse onu kullanacam. Yeter be.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnim günlük 200sms +1 saat konuşma 1saat wi-fi 2 güb gidiyor

onur_354

onur_354

Üye
arkadaşlar benim 5800'ın şarjı öyle böyle değil çok az gidiyor.. akşamdan sabaha kadar şarjda oluyor sabah 7'den itibaren okula gidiyorum.. hiç kullanmadığım halde öğlenden sonra 2-3 diş inmiş oluyor.. sadece hocadan gizli saate bakıyorum.. saat 5 gibi 1 ya da 2 diş kalıyor.. servisle okuldan eve kadar yarım sürüyor ama 15 dakika internete giriyorum şarjı bitiyor ve yarı yolda kalıyorum... sizce sorun ne olabilir..? lütfen mesajlarınızı esirgemeyin yardımcı olun.. Teşekkürler ;D

Kardeş öncelıkle şunu söylıyeyım senın bataryan ölmüş bendede 5800 var günlük 1 saat sensör oyun muzik internet mesajlaşma vs. 3 gün gidiyor o bataryayı at çöpe ve kesınlıkle orjinal bir batarya bul yapman gereken şu o alacağın bataryanın içindeki sarjı telefon kapanana kadar kullan ve bitsin sen ondan sonra uzun süre sarj et ve herşey yoluna gircektir keyfine bak sonra kardeşim.:oke:

e1ektronick

e1ektronick

Üye
ilk basta telefonun icin orjinal yazilimi NSU ile indir ve kur,telefonun sarjini tamamen bosalt; oyun oynayin, muzik dinleyin, ekran isiklarini en yuksek seviyeye getirin (sonra tekrar en kisik ayarlara donun) ve sarj bitsin.

sonra telefonu acikken sarj edin hic kurcalamayin, aramayin, aranmayin.

akabinde telefonu sarjdan cekin ve kapatin tekrar sarj edin.

kapali halde dolduktan sonra sarjdan cekin ve telefonu son olarak acip tekrar sarj edin.

ben telefonumu bu sekilde sarj ederek 3-4 gun kullaniyorum.

bu yontem, var olan bataryada yaramaz ise orjinal batarya alin ve onunla bu yontemi uygulayin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...