5800'ın hız sorununa çözüm var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkncan

mkncan

Üye
    Konu Sahibi
5800'ın hız sorununa çözüm var mı?
arkadaşlar ben 5800 a 10mb ın üstünde oyun yüklediğimde çok donukluyo ve telefon geç açılıyor acaba bunu engelleyen bir program var mı? V40 versiyonu telefonu hızlandırıyor mu ve tavsiye eder misiniz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hızlandırıp hızlandırmadığını bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim..

wairhumer

wairhumer

Üye
walla ben 20 mb bıle oyun yuklesem ne donma ne kasma nede baska bısı olmuyor cok memnunum telefondan gecen cod 6 ı aldım arkadasdan telefonla ewe getırdım o arada oyun fln oynadım hafıza dolu oldugu halde kasmadı bıle :D

hunkaar

hunkaar

Üye
arkadaşlar ben 5800 a 10mb ın üstünde oyun yüklediğimde çok donukluyo ve telefon geç açılıyor acaba bunu engelleyen bir program var mı? V40 versiyonu telefonu hızlandırıyor mu ve tavsiye eder misiniz?

arkadaşım kasmasının oyunun boyutu ile bir alakası yok sorun bu telefonda maalesef 3d grafik hızlandırıcı bir donanım bulunmaması... eğer yüklediğin oyun iyi görünümlü 3d bir oyunsa her halükarda takılır ama yüklediğin oyun 2d bir oyunsa (ki onda bile yüksek çözünürlüklü olanlarda takılma oluyor maalesef) isterse 500mb olsun çok takılma olmaz... inşallah yakın zamanda 5800 için bir ekran kartı çıkartır nokia:ehe

vj_sinan

vj_sinan

Üye
:D hahah ekran kartı nı nereye takıcaz :D mic girişinden mi :D:D: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha:

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
16 gb hafıza kartım var 11 gb dolu tek kasma yok.

warhacker

warhacker

Üye
Bendede düz kasma yok ama arkadaşın dediği gibi oyunlarda kasabiliyor.Mesela gecende 63 mb bir Hd Omnia oyunu yükledim tel oyunu acana kadar akla karayı sectı tabı bende dırek sıldım gercekten 3D hızlandırıcısına ıhtıyacı var telın nokia nın bişeyler yapması lazım

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
varda biz söylemiyoruz :)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
v40 Telefonda hem 3D Performası hemde RAM ve İşlemci hızı olarak iyileştirme gösteren bir sürüm. NFS Shift v31'de hiç açılmazken v40'da rahatlıkla açılıyor fakat oynarken ufak tefek donmalar yaşanıyor. Ferrari GT'yi deneyemedim o oyun HD kalitede olduğundan yarışı yüklemesi işkenceye dönüşüyor. 4-5 Ay içinde Nokia'dan yeni bir sürüm ve bu sürümde 3D performansını gerçekten yükseltecek birşeyler bekliyorum. Ara sürüm de verirse fena olmaz yakın zamanda:D

kendin_ol_19

Üye
Sana katılıyorum ne zaman oyun yüklesem telefon kafayı yiyor. Birde V40 deneyelim bakalım yoksa satıp elden çıkarcam bunu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt