kilic5892
Üye
5800'im sorunlarım ( yardımlarınızı bekliyorum)
25 temmuzda arastırarak Media MArkt aldıgım 5800xm telefonum yaklasık 2-3ay sorunsuz calıstı gayet memnundum fakat ilk sorunum ekran dokumatigyle ilgiliydi, mesaj yazarken ekran titresimi bianda gidiyor,daha sonra üsteki (xm yazan yerdeki hani tarayıcı müzik galeri felan cıkıyo ismini bilmiyorum otusun k.byın) oradaki dokunmatik çalısmıyo telefonu açıp kapatınca çalısıyo cogu zaman.Son bir aydırda kendi kendini resetliyo saati zaten ilk aldıgım günden beri geri kalıyo .Arada bide ekrana önce bi mavilesiyo sonra kararıyo ve telefon kapanıyo(samsung sürgülü kullananlar bilir ekran filmi kayıyo sanki).Ve mikrafon patlak gibi cok cırtlak bi ses cıkıyo. Harita tam bi rezalet kendi telim için konusuyorum gaziosmanpasadayım beni bayrampasada buluyo felan filan gerçi pek işim olmuyo ama olmusken tam olsun istiyo insan.Versiniyo V.50 telefonunun kısaca 6 sorunum var
1.Ekran dokunmatiginin titresimi gidiyo.
2.Üsteki o tus adı herneyse o çalısmıyo çogu zaman
3.Kendi kendini resetliyo
4.Harita (pek önemli degil)
5.Ekranın kararması
6.Mikrafon
şimdi sizden yardım bekledigim konu bu sorunlar tek bendemi var yoksa bu telefonunu klasik sorunlarımı.Servisi yollamanın zamanı geldimi (bana göre geldi ama danısmak istiyorum) . Ve servise yollarsam eger normal bi telefoncuyamı vereyim,Genpaymı,yoksa Media markt mı hangisinden daha cabuk ve iyi bi sekilde sorunumu halledebilir. . . şimdiden herkeze tesekkürler...
1.Ekran dokunmatiginin titresimi gidiyo.
2.Üsteki o tus adı herneyse o çalısmıyo çogu zaman
3.Kendi kendini resetliyo
4.Harita (pek önemli degil)
5.Ekranın kararması
6.Mikrafon
şimdi sizden yardım bekledigim konu bu sorunlar tek bendemi var yoksa bu telefonunu klasik sorunlarımı.Servisi yollamanın zamanı geldimi (bana göre geldi ama danısmak istiyorum) . Ve servise yollarsam eger normal bi telefoncuyamı vereyim,Genpaymı,yoksa Media markt mı hangisinden daha cabuk ve iyi bi sekilde sorunumu halledebilir. . . şimdiden herkeze tesekkürler...