AIS Üye _YldZEneS_' Alıntı: gereksizlerdeyiz ama konu dagilmasin Genişletmek için tıkla ... zaten beni etiketlediler ben yoktum.
_YldZEneS_' Alıntı: gereksizlerdeyiz ama konu dagilmasin Genişletmek için tıkla ... zaten beni etiketlediler ben yoktum.
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: 5800 duvardan sekti, 8-10 takla attı. Çalışmıyordu. Ben de tornavidayı sapladım. Genişletmek için tıkla ... Benim 5800'ı 200 metre ileri attım hatta yere eğilerek atmıştım elimden kıvılcım çıkmıştı ama alet çalışıyor hala
-qarapapaq-' Alıntı: 5800 duvardan sekti, 8-10 takla attı. Çalışmıyordu. Ben de tornavidayı sapladım. Genişletmek için tıkla ... Benim 5800'ı 200 metre ileri attım hatta yere eğilerek atmıştım elimden kıvılcım çıkmıştı ama alet çalışıyor hala
_YldZEneS_ Üye Furkan Emekli' Alıntı: Benim 5800'ı 200 metre ileri attım hatta yere eğilerek atmıştım elimden kıvılcım çıkmıştı ama alet çalışıyor hala Genişletmek için tıkla ... abi bozmak istemem ama senin metre bozuk galiba biri birini tutmuyor symbian nereye gidiyor | Sayfa 2 - MaxiCep Furkan Emekli' Alıntı: O kadar da değil.Geçen gün abartısız 400 metre ileri attım hatta yerden eğilerek atıyordum elim yere sürttü hafif kıvılcım çıktı.Telefon bayağı uzağa gitti.Hala cayır cayır çalışıyor Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli' Alıntı: Benim 5800'ı 200 metre ileri attım hatta yere eğilerek atmıştım elimden kıvılcım çıkmıştı ama alet çalışıyor hala Genişletmek için tıkla ... abi bozmak istemem ama senin metre bozuk galiba biri birini tutmuyor symbian nereye gidiyor | Sayfa 2 - MaxiCep Furkan Emekli' Alıntı: O kadar da değil.Geçen gün abartısız 400 metre ileri attım hatta yerden eğilerek atıyordum elim yere sürttü hafif kıvılcım çıktı.Telefon bayağı uzağa gitti.Hala cayır cayır çalışıyor Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi _YldZEneS_' Alıntı: abi bozmak istemem ama senin metre bozuk galiba biri birini tutmuyor symbian nereye gidiyor | Sayfa 2 - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Rekoru geçmek için seviyeyi artıyorum
_YldZEneS_' Alıntı: abi bozmak istemem ama senin metre bozuk galiba biri birini tutmuyor symbian nereye gidiyor | Sayfa 2 - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Rekoru geçmek için seviyeyi artıyorum