5800'de yüklediklerimi tamamen nasıl silebilirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
5800'de yüklediklerimi tamamen nasıl silebilirim.
Telefonum 5800.yükldiğim program-uygulamaları tamamen kaldıramıyorum.smart reover diye kaldırma programı var.kaldır diyorum.uygulama yöneticinize başvurun uyarıcı veriyor.oradanda bazen silmiyor.bazende sildiği halde program çalışıyor.
istediklerimi geride hiçbirşey bırakamdan nasıl silebilirim?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hard format işini görür.telefon ilk alındıgı hale döner.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
yeşiltuş+kırmızıtuş+kameratuşu+power tuşları ekranda nokia yazısı görünene kadar basılı tut. İşlem tamam.

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ya,ben format istemiyorum.diyorum ki,yüklediğim bir programı tamamen nasıl kaldırabilirim.hangi program işimi görür.smart remover var ama uygulama yöneticinize başvurun diyor.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Aga ztn kaldır deyince program kalkıyo.n73 seçeneklerde kaldır yok mu? :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Hayır ya,ben format istemiyorum.diyorum ki,yüklediğim bir programı tamamen nasıl kaldırabilirim.hangi program işimi görür.smart remover var ama uygulama yöneticinize başvurun diyor.
uygulama yöneticisinden kaldırmayı dene,eger olmazsa kill me tarzı görev yöneticisi yükle,programı bulup sonlandır sonra tekrar kaldırmayı dene.bu da olmazsa telefonu kapat aç sonra uygulamayı bulup kaldır.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Eğer programı sildikten sonra bazı dosyalar kalabiliyo.Onları da x-clear var python tabanlı onunla temizle

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
telefonum,5800.kaldrıma programı kullanıyorum.kaldır diyorum.kaldırılamıyor uygulama yöneticisine başvurun diyor.ayalradan uygulama yöneticisinden bazıları yine kalkımıyor.bazıları kalkıyor ana bir bakıyorm yine orda ne yapıcaz.artıklarını kaldıracak program lazım.
birde smat movie programı kurdum çalıştırıyorum açılıp hemen kapanıyor.video programı niçin ne yapmam gerek.
x-plorer programı kurdum ama inanın ne işe yarıyor hala anlamadım.

galata7788

galata7788

Üye
uninstallking ile kaldır x clear ilede artıkları temizle

----------Eklendi @ 14:19:48 ---------- Yazıldı @ 14:18:25 ----------

x-plore gizli dosyaları gösteren bi dosya yöneticisidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt